Vierailija

Millä raskausviikolla raskaustesti näyttää positiivista?

Ja onko tosiaan totta, että joillakin testi tehdään verestä, kun tavallinen testi ei raskautta näytä?

Kommentit (8)

jo ennen kun menkkojen pitäisi alkaa. Mutta ei kannata testailla, sillä monesti raskaus menee " kesken" jo ihan ensimmäisinä päivinä, eli voit saada + testistä, menkkasi alkavat ehkä pari päivää myöhässä ja uusi testi näyttää -.Ja nykyään raskaustetit ovat todella herkkiä, suoraan sanottuna kuulostaa " epätoivoiselta" miettiä näkyisikö raskaus verestä jos normi testi(t) eivät näytä +:aa...Paras keino raskautta suunnitellessa on unohtaa koko juttu...! Olla miettimättä asiaa, ja jossain vaiheessa vain huomata menkkojen olevan myöhässä, ja vasta sitten tehdä testi ja ilahtua:)(eri asia toki, jos jokin lääkitys tmv. joka tulee lopettaa raskauden alussa, mutta yleensä nekin voi lopettaa jo silloin kun suunnittelee raskautumista...)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

raskaustestien ohjeissa (nykyään suurimmassa osassa?) lukee että testi näyttää raskauden jo sinä päivänä kun menkkojen pitäisi alkaa... Eli tämä on virallinen aika milloin testin pitäisi näyttää mahdollinen+, mutta monet testavat vasta kun nenkat ovat viikon-pari myöhässä......Tosin tällä av:lla tuntuvat kaikki testaavan jo päiviä ENNEN menkkojen alkua, mikä on mielestäni aivan turhaa... Tulee vaan paha mieli jos testin mukaan on raskaana ja menkat alkavatkin, sillä huomattavan suuri osa raskauksista menee luonnostaan kesken niin aikaisin, ettei nainen edes tajua, tulee " vain menkat" .

Tai teit jotakin väärin...?;)KÄSITTÄÄKSENI tuulimuna raskaudessa testi näyttää +, sillä siinähän ollaan raskaana, vaikka ei ollakkaan... Eli sikiötä ei ole, mutta muut hommat menee niinkuin raskaudessakin?

mutta ultrassa ei oikein näkynyt mitään, luulivat tuulimunaksi ja päätettiin odottaa maanantaihin, jolloin kaavitaan. Ennen kaavintaa ultrasivat vielä ja sydän oli alkanut lyödä, joten olikin oikeasti raskaana.

Kauheesti jännittää, kun ei yhtään tiedä mitä odottaa.

Lääkärille menin vatsakipujen ja tuhrun vuoksi.

Onko ihan normaalia, ettei näy vielä testissä?

mutta vielä sen verran, että en siis tiedä tuulimuna raskauksista sen enempää... Mutta kahdella kaverillani on sellainen ollut, ja he olivat molemmat innoissaan raskaudestaan, kunnes (ensimmäisessä ultrassa...?) vasta selvisi, että tuulimuna kyseessä:( Ja olivat siis saaneet +i han norm. testeistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat