Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

että kovinkaan monet, sillä meillä mällit menee yleensä kurkusta alas tai pilluun sisälle. Kuka niitä seinille roiskisi? Runkkarit?Vierailija:

Lainaus:


Että miettikää sitä kun seuraavan kerran itse käytte kyseisessä elokuvateatterissa ja aitiosta katsotte elokuvaa, että monetko mällit ovat senkin aitoiden seinille lentäneet =)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oltiin juuri oltu poikaystäväni kanssa kuukausi erossa, ja nähtiin sitten ja seuraavana päivänä lähdettiin Köpikseen, jossa käytiin erotiikkamuseossa (suosittelen muuten lämpimästi!!). Oltiin ihan kuumana ja odotettiin vaan hetkeä, että päästäisiin rakastelemaan, ja tajutiin, että ei me kyllä millään malteta sitä 3 tunnin matkaa, joka oli vielä edessä. Keksittiin sitten se vessa, ja voi että sitä panetusta kun jouduttiin odottamaan, että se pirun vessa vapautuisi!! Aina oli joku menossa...Iloinen yllätys oli, (vaikka en usko että siinä kiihkossa mikään olisi pettymystä tuottanut), että se olikin tilava ja siisti invavessa, hyvin mahduttiin, vaikka kyllä se kiihkosta johtuen oli aika pikapano :-)

(voi muistoja :-))

Bio Rexin aitio....Ja salin täydeltä väkeä..Että miettikää sitä kun seuraavan kerran itse käytte kyseisessä elokuvateatterissa ja aitiosta katsotte elokuvaa, että monetko mällit ovat senkin aitoiden seinille lentäneet =)

rantaseksin tuli kuitenkin keskeyttämään joku runkkaava mies (pelästyin aika paljon!)

miehen vanhempien keittiön pöydällä, kaverin vessassa...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat