Vierailija

Siis niin älyvapaita ihmisiä tänne kirjoittelee, mm. joku äiti arvostelee vieresisen vauvan suuta pornotähden suuksi :( tai kysellään vaipan tuotoksia. Oikeesti!! Tätäkö se lapsiperheiden vanhemmuus on??

Kommentit (9)

Vierailija:

Lainaus:" kuiskaa"

hss... älä mainosta kaksplussaa täällä.. ne kaikki hihhulit pian seuraa perässä, muutama jo näyttää löytäneen senkin

Kieltämättä ois ihan hauska tietää, onko nää hulluimmat ihan oikeesti niin hulluja kuin täällä juttujensa perusteella antavat ymmärtää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

menee " hieman" yli rajojen kun viattomat lapset otetaan mukaan nöyryytettäväksi, kuten esim se suu-juttu, tai se kun tyttölasten häppäreiden väliin jäävästä kakasta tehdään tosi alentava juttu.. Ei sellaisella voi olla kaikki kohdallaan joka saa tuollaisesta jotain kiksejä!

Täähän on tällanen avohoitola. Täysin kehittymättömät ihmiset ohjeistaa täällä muiden yhtä pösilöiden elämää ja kannustaa päättömyyksiin. Niin ja opettavat totuuksia tosilleen, jotka sitten kuitenkin ovatkin vaan mielipiteitä eivätkä perustu mihinkään... lisäksi on se lauma, jolla ei ole oikeasti mitään muuta tekemistä, ja siksi sitten kyselevät täällä tyhmiä.Minusta tämä on juuri edellämainituist syistä suuresti huvittavaa. Välillä kun on aikaa, käyn täällä naureskelemassa näille väsyneille jutuille. Joskus saatan jopa huvittuneena kommentoida jotain, niinkuin nytkin.On ihan omalla vastuulla ja omaa vikaa, jos alkaa elää elämäänsä vauva-lehden aihevapaa-keskustelupalstan asiantuntijoiden mukaan ja ottaa täällä jutut henkilökohtaisesti ja saa herneitä nenään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat