Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarin fiilismittarissa ei ole mitään vaihteluita, tapahtui mitä vaan, hänellä on ilmeisesti aina perusturvallinen olo. Kyllä se kertoo ihmisen hyvyydestä.


Molempien voittajat antavat kuvan on hiukan yksnkertaisesta ihmisestä, mutta ovat aivoimen hömppiä ja aitoja.Näistä asioista on tehty ihan tutkimuksiakin. Esim. jos vaikkapa puhelinliittymää ostoskeskuksessa kaupitteleva myyjä on kaunis/komea, viimeisen päälle asiallinen ja fiksu, kirjakieltä puhuva henkilö, asiakkaat hyljeksivät häntä. Jos taas liittymää kaupittelee pulleahko/yksinkertaisen oloinen/ei-niin-kaunis/murteella puhuva " itseä alempana oleva henkilö, ihmiset kiinnostuvat ja ostavat helpommin.Sarin/Kakin/Pertun oloisia ihmisiä ei pidetä uhkana, siksi heidänlaisensa voittavat. Toisentyyppisen ihmisen on vaikeaa saada ison osan kansasra ääniä puolelleen, ellei hänellä ole muita piirteitäö jotka olisivat eduksi.

uskon vielä suomen kansaan, kun antoivat empaattiselle ja aidolle sarille äänensä. lisäksi sari ei ole mikään valittaja. perttu ihan omaa luokkaansa. tavallisuus ei tee ihmisestä yksinkertaista.

Vierailija:

Lainaus:


Sarin fiilismittarissa ei ole mitään vaihteluita, tapahtui mitä vaan, hänellä on ilmeisesti aina perusturvallinen olo. Kyllä se kertoo ihmisen hyvyydestä.eivät ärsytä, ottavat lunkisti jne. siksi perttu ja sari voittivat. esim. Mira oli liian nenäkäs ja kärkäs suustaan, ärsytti liikaa.jos ' lihavat on lepposia' niin kaipa ne tyhymätkin vähän sitte on.<.9

Häntä minäkin olisin äänestänyt noista neljästä. Kaki olisi ollut varma voittaja, jos olisi siistinyt puheitaan hiukan. Olli mokasi touhuamalla Hannen kanssa ja sitten peittelemällä tekojaan katsojilta+ei se muiden vaatteisiin virtsaaminenkaan pisteitä varmasti tuonut. Kaarlo mokasi sekoamalla (ehkä vain esitti ja yritti siten voittaa, mutta sillä pilasi kyllä omat mahdollisuutensa).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat