Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mä en osaa lainkaan tehdä kanakastiketta...

Kommentit (4)

Kanaa saa keittää niin pitkään ennen kuin siitä tulee syötävää, että suosin nykyään ihan valmiiksi suikaloituja maustamattomia broilerin paloja. Maustan ne itse, niin tulee paljon parempia. Sekaan wokkivihanneksia ja ehkä kermaa eikä muuta tarvitakaan. Kaikkein helpoin kastike tulee, kun paistaa maustamattomat broilerinpalat ja kaataa sekaan valmiin hapanimeläkastikkeen ja antaa hautua.

broilerisuikaleita 450g ja sipulisilppua ruskistetaan, lisätään pakastepinaatti pussillinen sekä valkosipulituorejuusto 120g + vähän ruokakermaa jos liian kuivaa. Anna hautua hetki. Maistuu sekä pastan että perunan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lisää puoli pss pakastettua sipulihakkelusta, kuullota. Lisää 1 pkt marinoituja kanasuikaleita, ruskista, lisää 1 prk ruokakermaa, pienennä lämpö, anna hetki hautua vaikka kannen alla pienellä lämmöllä. Lisää mausteita, vaikka vähän currya, ja halutessa vaikka ananaspaloja tm.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat