Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

Kakun maku toki paranee, jos käärit sen tiukasti folioon ja säilytät jääkaapissa muutamasta päivästä viikkoon, mutta ei se useiden viikkojen säilytys sitä paranna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itsekkaan en ole viela tehnyt mutta meinaan kylla ensi viikolla tehda. Ei sita tarvi jaakaapissa pitaa mutta viileassa on kuitenkin hyva olla (siis jos se on sellanen ' oikea' englantilainen hedelmakakku jossa ei nay taikinaa rusinoiden sun muiden valissa paljoakaan).

Sita on myos hyva ' juottaa' muutaman paivan valein. Tee reikia sukkapuikolla, ja valuta pari ruokalusikallista viskia tai konjakkia reikiin. Pysyy muhevampana. Itse kaarin kakkuni kaksinkertaiseen voipaperiin, ja viela muovipussiin.

t. Jonna Englannista

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat