Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

En ole täällä käynyt vähään aikaan, joten en tiedä jos vaikka ketju olisikin ollut... Olisi kiva kuulla miten muilla menee ja minkä kokoisia vipeltäjiä teillä on?

Meillä tyttö 89cm ja 14kg. Melkoinen viipottaja ja omapäinen. Tällä hetkellä ryhmiksessä hoidossa kun lähdin töihin muutama kuukausi sitten. Hyvin viihtyy. =)

Terveisiä!

Kommentit (5)

Kirjoitanpa minäkin pitkästä aikaa jotain... Meillä 16.11.04 syntynyt tyttö. Tyttö on keskimmäinen ja isosisko jo pian nelikuiselle tyttövauvalle. Uhma on nostanut päätään kovasti, mutta iloinen ja reipas tyttönen yleensä on. Pottailut sujuu jo melko hyvin ja kotona vaippaa käytetään vain päivä- ja yöunilla ja ulkoillessa. Puhetta tulee paljon, puhuu kuin papupata koko ajan ja käyttää pitkiä lauseita. Mielestäni puhuu ikäisekseen paljon ja puhe on myös selvää. Kooltaan neiti on aika pieni, painoa on 11kg ja pituutta 84 cm.Tällä hetkellä on erityisesti kiinnostunut palapeleistä ja tekee samoja palapelejä kuin isoveljensäkin, joka on 4v8kk. Tekee alta kymmenessä minuutissa 45 palaisen palapelin. Palapelejä pitäisikin pelata koko ajan. Neiti on kaikessa reippaasti edellä kuin veljensä samanikäisenä, johtuneeko siitä että tuo meidän personal trainer (isoveli) on ollut niin hyvä... Tällä hetkellä elämä on melkoista tahtojen taistelua. Tyttö on luonteeltaan päättäväinen ja " rökittää" veljeään ihan urakalla.Ruokapöydässä ei juurikaan tarvitse apua, vaan lusikoi ruuat reippaasti itse. Pääsääntöisesti syö hyvin ja kaikkia ruokia. Nyt uhman myötä on tullut enemmän noita en syö - kommenttia.Vauva hermostuu, joten tässäpä jotain nopeasti...-Marusha

Täällä löytyy marraspoika vuodelta 04. Mmuutama viikko sitten kaksi vuotta täyttänyt. Poika on pientä sorttia pituus 85cm ja paino 10,2kg. Mutta omilla käyrillään menee. Minä olen vielä kotona pojan kanssa. Jutustelu onnistuu jo hyvin ja poika on aika omatoiminen kotona ollessaan. Muuten on aika ujoa sorttia.

Hauska kuulla muidenkin marraskuisten 04 juttuja.

Iloista joulun odotusta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä tyttö osaa melko hyvin jo puhua ja pystyy hieman esim puhelimessa mummon kanssa juttelemaan ja kertoo muutamalla sanalla jo tekemisistään. pottailu on meillä myös alussa, nyt ollaan oltu iltaisin jonkun verran ilman vaippaa kotona ja viikonloput myös... tyttö on hurja muumifani ja leikkii jo jonkin verran myös yksinään huoneessaan. isoveljen (6v) kanssa leikit sujuvat kohtalaisesti. =)

äidillä hurja vauvakuume, mutta pitäisi malttaa ensin töitä tehdä vähän aikaa... =D

täällä yksi marrasmamma vuosimallia 04. Tyttö on hoidossa ollut jonkin aikaa ja hyvin viihtyy (ihan kuten äiti viihtyy töissä). Pian jää kotiin hoitamaan isosiskon virkaa. Vähän jännittää.. Neuvolassa ei ole vielä käyty, 2 vuotta tuli vasta täyteen. kokoarvio noin 93 cm ja reilu 15 kg. ettei mikään pikkuneiti ; ) Kasvu ollut hurjaa syntymästä lähtien (1v 79,5/11 ja 1,5v 89/13). Saa nähdä milloin vauhti hidastuu.Puhetta tulee jonkin verran ja pottailussa ollaan ihan alkumetreillä..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat