Vierailija

löytyisikö kokemuksia...meillä vauva nyt 5 vrk vanha, perheemme kolmas lapsi. viime yön huusi melkein läpi eli raivoisa itku alkoi klo 22 ja päättyi 3.30 aikoihin...ei ollut jatkuvaa eli rauhoittui rinnalla ja vaipanvaihdossa jne. mutta olisi halunnut tissin koko ajan suuhun! kiukkuhuudon j' lkeen nukkuikin sitten rauhalliset 7 tunnin yhtämittaiset unet! ilman vingahdustakaan...mietin mahdollisia syitä...nälästä ei voi olla kyse, maitoa riittää ja vuva syö hyvin. koliikki ei kai alkaisi näin aikaisessa vaiheessa? voisiko lansinoh-voide aiheuttaa vatsavaivaa? vuva tuntuu myös tosi temperamenttiselta, eli voisi ehkä olla kyse vain väsymyksen ja ilmavaivojen aiheuttamasta raivosta?!minkälaisia kokemuksia teillä n' istä yöhuudoista??

Kommentit (12)

Haluaisin kysyä, miten vauvalla selviää/selvitetään allergiat. Meillä vauva itkee lähes kaiken aikaa, neuvolassa asiaan ei puututa. Itseäni vain mietityttää allergian mahdollisuus. Tehdäänkö vauvoille ihotestejä vai tarvitaanko aina altistuskoe asian selvittämiseksi ja ovatko ihotestit vain suuntaa antavia? Tehdäänkö julkisella puolella vai yksityisesti? Vauva nyt 2kk.

Olisin kovasti kiitollinen, jos joku asiasta tietävä viitsisi vastailla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onko teillä nuo maidontilausyöt ollet noin tiheäimuisiakin, että monta tuntia asuu rinnalla yhtä mittaan? voisihan se sitäkin olla. esikoinen oli kyllä hiukan samantyyppinen mutta keskimmäinen taas kuin suoraan vanhasta oppikirjasta eli tankkasi aina 4 tunnin välein....

Ei rauhoittunut rinnalle eikä mihkään, huusi ittensä hikeen ja väänsi itteänsä kaarelle. Kun kipu helpotti hetkeksi, rentoutui ja rauhoittui, sitten alkoi uudestaan. Tätä klo 20-02 joka ilta 2,5-kuiseksi. Koliikki taisi alkaa jotain pariviikkoisena.

Varmaan on tiheän imemisen kausi, eli nostattaa maitomäärää.Meidän vaavalla oli parin viikon välein päivä tai kaksi, tuntui siltä että oli tissillä yhtäjaksoisesti tunteja, vaikka sieltä enää tullut mitään, imi vaan.

tai verikokeesta otettavan Rast -kokeen. Nämä eivät kuitenkaan yleensä näytä vauvan allergioita, vaan ovat luotettavia vasta isommilla lapsilla. Paras konsti vauvan allergioiden selvittämiseksi on altistus. Jos imetät, kannattaisi varmaan jättää kokeeksi maitotuotteet pois ja katsoa onko vaikutusta. Tai jos vauva saa korviketta, voisi kokeilla apteekin erityiskorviketta.

Eli voi alkaa aikaisinkin. Ja välillä rauhoittui rinnallekin vähäksi aikaa ja piti taukoja huudossa. Sitten jatkui taas. Jotain keinusysteemiä kannattaa kokeilla, meillä tehtiin turvakaukalosta keinu, joka oli paras rauhoittaja molemmilla koliikkivauvoillamme.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat