Vierailija

Lapsi on 5-vuotias. Nyt hänellä on alkanut tulla ihottumaa kasvoihin. Tänään se on pahentunut huomattavasti. Muutama päivä sitten huomasin, että silmän ympärys on punertava, kuiva ja hilseilevä. Myös huulten ympärys on tälläinen. Olen laittanut bepanthenia, mutta ei mitään apua. Tuntuu että se on vain huonontanut tilannetta. Odotanko maanantaihin, että varaan lääkärille ajan? Kasvojen iho näyttää aika pahalta :( Ennen on ollut vaan jaloissa kuivaa ja ihottumaista ihoa, mutta ei kovin pahana.

Kommentit (14)

voidetta, esin. hydrocortison ja laita sitä ohuelti ihottuma kohdille. Meillä ainakin helpottanut pahoja ihottumia päivässä tai kahdessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lääkärillä kannattaa käyttää. Jos ei muuta apua ole, niin ainakin saat reseptin noihin rasvoihin ja sitä kautta Kelalta tai vakuutuksesta korvauksen. Käske kirjoittaa 400 ml pumppupulloja. Esim. 200 ml Aqualan L -tuubista ei saa Kelakorvausta, mutta siitä isosta pullosta saa..

atooppisen ihon kulmakivi, ja kortisoni tietenkin pahimpiin kohtiin kuureissa.

Kokeile jotain rasvaista rasvaa yöksi ja päivällä kevyempää. Päivällä hyvä vois olla Ceralan ja yöllä Lipolan tms. rasvainen perusrasva, jos ei auta niin kortisonia ihottumakohtiin parina päivänä esim. aamuin illoin.

- sitrukset

- soija

- vehnätuotteet

- yms... allergisoivatsyökää reilusti

oliiviöljyä, voita ja muita öljyjäMonet apteenkin perusrasvat sisältävät säilöntäaineita, kokeile rasvausta oliiviöljyllä tai kookosöljyllä. (saa ruohonjuuresta)

Vierailija:

Lainaus:


tarkista ruokavaliota niin kyllä se siitä.
Lääkärissä kävisin, lainaamaani vastauksia antavat eivät tiedä, mitä on elää atooppisen ihottuman kanssa.

Tulee mieleen vanha ala-asteen opettajani, jonka vakiovastaus vaikka nilkka olisi nyrjähtänyt, oli seuraavanlainen: ota yksi aspiriini ja vettä päälle, kyllä se siitä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat