Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ystäväni joka on laihduttanut melko onnistunesti painonvartijoissa tulee huomenna kylään. Hän tulee pitemmän matkan takaa ja nyt mietin mitä tekisin hänelle ruoaksi?Jotakin Kevyttä rietysti. Mietin jotakin kanajuttua. Broilerin rintapaloja, niitä mistä on nahka ja luu poistettu. Mutta mitä niiden kanssa tarjoaisi, siis riisiä, perunaa. Mitä Ihmettä?Salaattia tietysti teen, ihan perussalaattia jossa on siis salaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua.Jälkiruoaksi ajattelin hedelmäsalaattia. Miltä kuulostaa?

Kommentit (10)

näitä pianonvartijoita liikkeellä, vai? Muistaakseni viime vuotuisessa syys seminaarissamme tarjottiin hanhenmaksaa minttuhyytelöpedillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Broileri on hyvä tai vaikka joku vähärasvainen possun ulkofile jutska. Keitetyt porkkanat, parsakaalit yms. siinä lisukkeena, niin voi halutessaan jättää riisit tms. vähemmälle.Mä itse olisin tosi onnellinen jostain keitosta (vaikka ihan kalkkunanakkikeitosta) ja vaikka tuoreesta ruisleivästä sen kanssa.T. keventäjä

salaattiin.Ihan kiva, että ajattelet asiaa noin huolella toista tukien, mutta kyllähän sitä on toisaalta ihan kiva joskus kylässä vähän herkutellakin.Mutta jos ystäväsi on kovin tiukkis, niin voi tosiaan olla hyvä miettiä jotain hyvinkin kevyttä.


Ystäväsi saattaa silti kieltäytyä kaikesta tarjoamastasi (jos on esimerkiksi juuri edesslisenä päivänä retkahtanut suklaapatukkaan), ja olet nähnyt vaivaa ihan turhaan. Kana ja riisi kehiin, helppoa ja hyvää.

Kanan kanssa vaikkaa tummaa riisiä, tee hedelmä salaatti ihan tuoreista hedelmistä.Ihana että on tuollainen ystävä joka huomioi toisen laihdutuksen ja kannustaa siinä! Meillä yleensä kaverit tunkevat pullavadit eteen ja perään kuulee kehoituksen " eihän nyt yksi kerta pahaa tee..."

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat