Vierailija

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myyjia on kuule aika erilaisia :) Vrt. kaupan kassat ja esim. suuria b-to-b handeleja tekevia huippuammattilaisia.Itse en ymmärrä tätä Suomen mallia. Bisnes kun kiteytyy myyntiin. Silti myyntiin usein laitetaan " keränen osastolta y" , tosin kuin jenkeissa jossa myyntihenkilöstön koulutukseen ja rekryy panostetaan paljon. No, tämän takia suomalaiset kv-menestystarinat ovatkin aika harvinaisia vaikka osaamistahan täältä löytyy. Mutta kun ne pitäisi myydäkin... Ja sen keräsen rahkeet saattavat loppua kesken ;)

millaista myyntityötä tekee. Jos olet joku ovelta-ovelle kiertelevä imurikauppias tai lehden myyjä niin arvostus voi olla juuri tuota kuvailemaasi luokkaa...Kyllä mä ainakin arvostan myyjiä, tärkeä ammatti siinä missä kaikki muutkin :)

vaatii tarkkaa psykologista silmää. Ja oikeasti taitavia huippumyyjiä on Suomessa todella vähän (enkä siis puhu kaupanmyyjistä, vaan siis kommentoin tuohon b-to-b keskusteluun), koska se on joko selkärangassa tai sitten ei. Sellaisissa isoissa kaupoissa puhuu asiat ja taktiikka, tämä kommenttina sille joka piti myyntityötä huoraamisena.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat