Vierailija

Olimme jo nukkumassa. Heräsin siihen, että musiikki soi valtavan lujalla. Tuntui, että sydän pullahtaa rinnasta ulos, jotenkin herääminen oli niin tuskainen.Mitä pitäisi tehdä moisessa tilanteessa? En uskalla mennä sanomaan naapurille mitään, on sellainen tyypillinen white thrash-tapaus.

Kommentit (6)

naapurin oveen kolkuttamaan. Jos kännissä oleville ihmisille menee jotain sanomaan, niin tiedä, vaikka löisivät. :( Täytynee ensi kerralla soittaa se poliisi sitten.ap

että kuuntelee musiikkia lujalla kerrostaloasunnossa kymmenen yhdentoista jälkeen illalla. Kyllä mäkin voin joskus pistää voluumin kovalle päivällä, jos on joku hyvä kappale menossa, mutta että yöllä, ei tulisi mieleenkään. Vaikka kuinka olisi bileet, niin ei sitä silti tarvitse huudattaa.Kuinka helposti muuten poliisit tulee, jos valittaa häiritsevästä melusta? Me asutaan opiskelija-asunnossa, ja jotenkin tuntuu että poliisit ei ehkä kauheen mielellään lähde tällaisiin juttuihin, on niillä varmaan Helsingissä parempaakin tekemistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuunneltiin sitä mökää parikymmentä minuuttia, kello oli jotain puoli yksi. Kun ei vaikuttanut että porukka hiljentäisi menoa, menin jyskyttämään ovelle ja sanoin ystävällisesti avaamaan tulleelle miehelle, että josko he voisivat kuunnella musiikkia pienemmällä voluumilla, kun huomenna olisi työpäivä ja pitäisi saada nukkua. Musiikki hiljeni ja saimme loppuyön nukutuksi, onneksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat