Vierailija

Olen todella pahoillani että nuorisolle annettiin Sarin myötä ohje, pukeutua kuin hän. Sari on kiva tyttö siihen en puutu, mutta ulkoinen habitus on niin surullinen että!

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mustakin toi on kurjaa. Meilläkin menee nyt koko vaatekaapin sisältö uusiksi. Musta yhteiskunnan tulis jo puuttua tähän, kun tää tulee aika kalliiks. Viime vuosi näytettiin ihan Pertulta koko perhe ja nyt sit pitää alkaa näyttää Sarilta. Että mua siis korpee.

Ollillahan on se sen paskainen tukka ja pipo ja alati näkyvä persvako. SE ois sentään näyttänyt Suomen nuorisolle ettei ulkonäöllä niin kauheesti ole väliä. KUNHAN kukaan hyvännäköinen (vaikka siitä voikin olla montaa mieltä) blondi ei voita.Mielestäni Sari ei vaikuta pinnalliselta ihmiseltä, vaikka hänen ulkokuorensa antoi alussa niin ymmärtää. Päinvastoin, minusta on pinnallista heti tyrmätä vaikka joku Sarin näköinen ihminen ulkonäkönsä perusteella.Ja kyllä ne nuoretkin osaa omilla aivoillaan ajatella. En usko että kaikista nuorista tytöistä tulee nyt Sari-kopioita. ;)

ja hänelle muuten sopi poolopaitakin tosi hyvin!! Itse ihmettelin välillä että eikö häntä itseään häiritse ne toosiii avoinaiset topit, mistä tissit melkein pulpahtivat ulos.

Ulkonäöstä sen verran että Sarin meikki on kamala, ja olisi ihanaa jos hän sen itsekkin tajuaisi.

Tukkakin on järkky kun on kiharoilla. Joskus alussa sari piti tukkaa suoranakin, ja oli 1000 kertaa paremman näköinen.

Ja varmasti olisi sopinut myös ponnari, mitä en nähnyt kertaakaan.Puutteistansa huolimatta aivan ihana tyyppi!!!!!!

ja yksinkertaisesti mietin kuka häntä äänesti (epäilen että 70%miehiä ja poikia jotka pitää tuonnäköistä naista sexynä ja osa naisista jotka haluaisi Sarin ulkonäön.). Luonteeltaan Sarin ei minusta tehnyt eroa Kakiin esim. positiivisesti.t. ap joka seurasi lähetykset alusta asti.

Minä haluaisin olla pitkä, laiha, kalpea ja mustatukkainen =oikein perinteinen gootti. Ja ihan siksi että tykkäisin siitä. Ei kaikkien ulkonäkönormit ole samat kuin sinun ap, vaikka omasta mielestäsi omaatkin ne ainoat oikeat...Minä myös ajattelin aluksi, että sari on sairaan ärsyttävä bimbo :D mutta kyllä mieli muuttui! Hyvä sari!!

Oletko huomannut, että julkisuudessa on paljon eri tavoin pukeutuvia ihmisiä ja erinäköisiä ihmisiä muutenkin? Pitäisikö sinun mielestäsi kaikkien julkkisten näyttää tietynlaiselta, josta sitten voitaisiin ottaa mallia? Aika kovat ulkonäkönormit näyttäisi olevan sinulla!Pinnallista tuollainen, että itsekin myönnät Sarin olevan kiva tyttö, ja sitten kuitenkin tuomitset ulkonäön perusteella. No, eihän sinun tietenkään tarvitse tykätä Sarin ulkonäöstä, mutta Sarillahan on kuitenkin siitä huolimatta oikeus näyttää siltä kuin näyttää.

En arvosta hänen kommenttiaan, sillä hän ei pysty näkemään naista muuna kuin objektina.Naiset pukeutukoot niin kuin lystäävät, hyvä olo ja itsestään tykkääminen ei ole muilta pois.Jos joku näkee Sarissa vain pornoa, menköön itseensä - omat impulssit eivät taida olla ihan tuttuja vielä?

Eiks oo tylsää? Meillä pidetään noita missejä esikuvana. Onneksi melkein aina misseillä on vaalea pitkä tukka, iinn ei tuu kauheita muutoksia. Kohta on taas missikisat ja perhana jos taas nyt voittaa tumma missi, taas pitää värjätä tukka. Ja ainakaan lyhyttukkainen ei saisi olla...Onneksi niillä misseillä on kuitenkin samat arvot aina, maailmanrauhaa ja lasten parasta. Ei tarvi niinku muuttaa koko ajattelua aina.Vierailija:

Lainaus:


Mustakin toi on kurjaa. Meilläkin menee nyt koko vaatekaapin sisältö uusiksi. Musta yhteiskunnan tulis jo puuttua tähän, kun tää tulee aika kalliiks. Viime vuosi näytettiin ihan Pertulta koko perhe ja nyt sit pitää alkaa näyttää Sarilta. Että mua siis korpee.
Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat