Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minä myönnän!

Mutta päivisin syön ihan terveellisesti ja kohtuudella normaalia kotiruokaa. Edes kavin kanssa en syö pullaa, keksiä tms.

Vaan annas olla kun illalla talo hiljenee (lapset nukkuu)... alkaa se saakeli kaappien kaivelu, että mitähän herkkuja sitä nyt napaansa vetäis ja seuraavana aamuna kauhee ' morkkis' . Joka aamu päätän, et nyt loppui ja melkein joka ilta löydän itseni mussuttamasta kaikkea vähemmän terveellistä.Saakeli, että olen selkärangaton!! :(

Kommentit (11)

Liian paljon terveellistä sapuskaa. Syön minäkin terveellisesti, monipuolisesti, paljon kasviksia jne., mutta sitten tulee herkut siihen päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

7, miten niin muiden syy? Oletko jossain pakkoruokinnassa?9, Mitä tekemistä luiden koolla on nesteen kertymisen kanssa? Sitä paitsi nuo " isot luut" ovat melkein paras(=surkein) selitys :D

Syön taatusti vähemmän kuin moni hoikka. Olen laihtunut 15 kg, mutta vieläkin on ylipainoa. Mutta koska syön niin vähän ja terveellisesti, on paino koko ajan tippumaan päin. Eli jos näet minun ihramahani, älä tee vääriä yleistyksiä!!!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat