Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eikä varmistaa tulevaisuudessa kivaa päiväkotipaikkaa hakemalla osapäiväpaikkaa ensin?Kerhot on yleensä tosi surkeita päiväkoteihin verrattuna: vain yksi aikuinen jopa kymmenen kolmivuotiaan kanssa, ei retkiä, ei kunnon ulkoiluja, ei aamiaista kerhon puolesta, ei lounasta kerhon puolesta, tiuhaan vaihtuvat lapset, aamupäiväkerhoissa hakuaika yleensä juuri pienten (sisarusten?) päiväuniaikaan.

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija:

Lainaus:


Tädit ovat pysyviä, lapsia on vähän per täti, lapset ovat tasookkaampia kuin päiväkotilapset, ei muslimeja yms ulkomaalaisuskontoisia, kristillinen kasvatus, ilmaisuus.
Sun lapsille olisi parempi, että SINÄ menisit kouluun hankkimaan sivistystä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

halunnut pitää hänet äitiysloman PK:ssa osapäiväisenä mutta koska meillä lapset vuoropäiväkodissa ei heillä olisi siis ollut mahdollista sinne jäädä osapäiväisiksi vaan olisi tullut päiväkodin vaihto joka tapauksessa joten katsoin että kerho järkevämpi vaihtoehto.

muslimiuskontoiset tai ateistit eivät pääse kieltämään uskonnonopetusta ja silti siellä käy ihan tavallisten perheiden lapsia. Ei siis mitään erityisuskonnollisten perheiden lapsia pelkästään.

Meillä on kaksi tai kolme kerhotätiä ja lapsia on 13. Takuulla on tasokkaampaa kuin tarhassa. Tekevät retkiä. Tänä syksynä käyty bussilla kerhossa ja suuressa leikkipuistossa retkillä. Joihinkin kerhoihin pääsee myös kolmevuotiaat, mutta yleensä vasta nelivuotiaat.

Haluan lapselleni ohjattua toimintaa, jota ei päiväkodissa saa aamupiiriä lukuunottamatta. Kerhotädit ovat koulutettuja, päiväkodissa on joukossa jos jonkinlaista hiihtäjää koulutettujen henkilöiden lisäksi. Kerhotädit eivät juokse palavereissa kesken päivän, toisin kuin päiväkodissa. Kerhoissa lapsimäärät ylittyvät harvoin, päiväkodissa se on arkea. Aamiaisen ja lounaan puuttuminen saattaisi harmittaa, jos maksaisin kerhosta sen 200e/kk, jonka maksoin päiväkotihoidosta.Siirsin lapseni päiväkodista perhepäivähoitajalle, josta hän käy kahdesti viikossa srk:n kerhossa. Olemme olleet todella tyytyväisiä tähän järjestelyyn, tätä ei voi päiväkodissa saavuttaa. Tiedän mitä päiväkodin arki on, on täyttä harhaa, että suomalainen päivähoito olisi erityisen tasokasta tai laadukasta. Siihen on vielä matkaa, sillä rahaa ei löydy. Mutta se on jo toinen tarina.

Lapseni oli päiväkodissa pari vuotta, ennen kuin älysin siirtää lapsen pois päiväkodista. Mitään laiminlyöntejä ei tapahtunut ja lapseni osastolla aikuisistakin suurin osa pysyi samana. Paikka oli turvallinen ja henkilökunta teki kaiken minkä pystyi, mutta kun tarjolla oli parempaakin, niin...41+44

on aivan ihania kristillisiä lauluja. Olen oikein onnellinen, kun saa siellä kristillistä kasvatusta, kun minä en ilmeisesti laiskuuttanin ole siihen panostanut. Se on suuri plussa seurakunnan kerhoille. Tottakai siellä opetetaan kasteopetuksen mukaista oppia. Sehän on seurakunnan kerho.

Jos veisin esikoisen hoitoon vaikka olen kotona menettäisin 303 euroa kuntalisää + sisarkorotuksen 50 e. Tämä siis Kotkassa missä lisä yhdestä lapsesta on 168 e, sisaruksista ekasta 84 e ja seuraavasta 51 e. Jos vie yhdenkin lapsen päiväkotiin menettää kaikki.

Vierailija:

Lainaus:


täällä on lyhykäisissä työsuhteissa ihan mitä sattuu lähihoitajia. Halpuus on olennaista, ei laatu tai edes riittävä määrä...
- en halua viedä puolipäiväpaikallakaan päivähoitopaikkaa sellaiselta joka sitä todella tarvitsee

- saan aivan hyvin hoidettua ruokailut ja ulkoilut kotonakin

- kerhossa on kaksi ihanaa ohjaajaa (muistaakseni kahdeksalle tai yhdeksälle lapselle) joista jo kaksi vanhempaa lasta ovat pitäneet valtavasti

- askartelevat, leikkivät, laulavat mukavia lauluja, puhuvat kauniisti ja lapsille sopivasti uskonnosta sekä tekevät vähintään kaksi retkeä /lukuvuosi

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat