Seuraa 

Mitä kylpylää suosittelisitte?Tarkoitus olisi viettää pari yötä kylpylä-hotellissa. Vauvat ovat harrastaneet vauvauintia, eli hekin tulisivat pulikoimaan.Pitäisi olla altaissa kyllin lämmintä vettä, ei liikaa ruuhkaa, ja mielellään kohtuuhinta... Savosta lähdetään matkaan, ja kohtuullinen ajomatka olisi plussaa.Suosituksia, kiitos!

Kommentit (4)

Loma Haikossakin saattaisi olla ihan mukava. Siellähän allasosaston vieressä on baari/ravintola johon tietääkseni pääsee lastenvaunuillakin. Isä voi jäädä vauvan kanssa yhdelle silläaikaa kun äiti kylpee ja saunoo.

Kylpylä todella on pieni ja vaatimaton esim Naantalin verrattuna, mutta jos sattuu hiljaisempi hetki sielläkin voi saunoa, uida ja rentoutua. Ympärillä on kauniit ulkoilumaastot jos haluaa kävelylle. palvelu on ollut Haikossa aina hyvää.

Ravintola vanhassa Haikon kartanossa on kyllä täynnä portaita. Ehkä ne vaunut saa sitten vaikka kannettua pöydän viereen, niin että koko perhe voi olla yhdessä aamiaisella tai illallisella.Yyterin kylpylä on valitettavasti vanha ja aika huonossa kunnossa. Paikka on hieno ainakin kesällä, mutta hotelli kaipaa remonttia.

Meillä ei ole kokemuksia muista kylpylöistä vauvan kanssa, mutta syksyllä käytiin 4kk vauvan ja isompien kanssa Ikaalisissa. Tykättiin kovasti. Vauva pääsi vaunuissa ihan allasosastolle asti, renkaisiin laitettiin muovipussimaiset suojat. Ensin ihmeteltiin pienten lasten kahluuallasta ja käytiin sitten isommassakin altaassa. Kovin pitkään en noin pientä altaassa pitänyt, mutta eipä tuo olostaan valittanut!Onhan sinne toki matkaa, Savosta mekin sinne ajeltiin lähinnä Ti-ti Nallea katsomaan isompien kanssa. Oltiin erittäin tyytyväisiä lomaamme, voin lämpimästi suositella. Ollaan käyty lasten kanssa monessa muussakin kylpylässä (ei tosin vauvan) ja tuo oli paras!Virna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olimme 2 vuorokautta 5kk vanhan vauvan kanssa Naantalin kylpylässä sviittihotellissa.

Muuten hieno paikka ja ystävällinen palvelu, mutta vauvaa emme saaneet vietyä allasosastolle koska kulku altaille tapahtui ainoastaan suihkuhuoneen kautta. Ei vauvan viemistä allasalueelle esim. turvakopassa kyllä kielletty.

Loma onnistui kuitenkin ihan kivasti. Kävin kosmetologilla ja kuntosalillakin kolme kertaa.

Hotelliin olisi saanut MLL,n lastenhoitajan , mutta emme sellaista kokeilleet.

Olimme muutama viikko sitten Naantalissa 6kk:n ikäisen tytön kanssa ja reissu oli oikein onnistunut. Otin pukuhuoneeseen/suihkuun auton turvakaukalon mukaan ja tyttö istui siinä sen aikaa kun itse kävin suihkussa ja sitten siirryimme allasosastolle. Siellä oli ihan hyvin penkkejä ja tuoleja, joten turvakaukalo ei jäänyt kenenkään jalkoihin pyörimään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat