Vierailija

Kommentit (11)

alkeisleirillä mutta ei vielä jaksanut joka päivä koko tuntia ratsastaa. Meillä vanhemmat lapset nyt 3½v ja 6v ja jo kaksiin kisoihinkin osallistunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli jo niin innostunut kun näki usein äidinsä ratsastavan. Nyt reilu 6-vuotiaana on ilo kattoa kun tytön tasapaino on jo varmasti parempi kuin äidillä ikinä.Nyt eskari-ikäisenä alkaa jo oikeasti osata juttuja, sihen asti tunnit oli tosiaan vaan istunnan hallintaa. Meillä tyttö on nauttinut koko ajan täysin siemauksin.

Meillä kun on omat pollet pihassa niin lapset on ollut selässä ekan kerran jo vauvoina. Kunnolla " ratsastaa" vasta 3-vuotias. Tasapainohan siinä tärkeintä aluksi on.

Mutta en kyllä ymmärrä miten ratsastustunnit ovat sen vaarallisempia 3-vuotiaille kuin 7-vuotiaille? Iän ja tason mukaan tunneilla toki mennään, ja on tietysti jokaisen vanhemman tehtävä katsoa että tallilla ponit ovat pienille soveltuvia ja opettajat päteviä.Itse olen aloittanut ratsastuksen 7-vuotiaana, mutta en näe syytä miksen aikaisemminkin latsani veisi jos nyt ylipäänsä heppakuume heihin iskee (ja minuun se iski hyvin rajuna :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat