Seuraa 

Alkaa ärsyttämään tämä valinnan vaikeus ja jokaisen vaunumallin etsiminen erikseen netin syövereistä...Eli nyt haetaan vierekkäin istuttavia vaunuja, joihin mahtuu isompikin lapsi. Selkänojat erikseen säädettävät, samoin jalkatuet. Etupyörät saa olla kääntyvät.Esimerkkejä tällaisista voisi olla (kaikista ei ole tarkempia tietoja, kunhan olen kuvia katsellut):

- X-Adventure twin swievel

- Hauck roadster duo sl

- Happy baby spider swing

- Childwheels 3-double twinjoggerNämä vaikuttavat kivoilta, kahdessa viimeisessä etuna vauvan ja isomman istuinsuunnan ero. Siis että vauvan saa kasvot työntäjään ja isomman toisinpäin...Kertokaahan lisää vaihtoehtoja ja kokemuksia...~hätääntynyt Murmutti vaunuviidakossa

Kommentit (2)

Elikkäs... Sellaisen vinkin antaisin, että kannattaa ainakin se vaunujen leveys katsoa aika tarkkaan. Noihin muihin en ole tutustunut, mutta ainakin tuo Happy baby spider swing taisi olla sen verra leveä että sillä ei ihan kaikista ovista kuljeta.

Juuri itselle löydettiin Emmaljungan vaunut, mutta meillä näitä vahtoehtoja rajoitti se, ettei haluttu kääntyviä etupyöriä.

Kovasti etsiessäni ihastuin Jovi Land malliin, mutta niillä on kyllä aika kova hinta ja siihen se meillä kaatui. Onnea etsintään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat