Seuraa 

Alkaa ärsyttämään tämä valinnan vaikeus ja jokaisen vaunumallin etsiminen erikseen netin syövereistä...Eli nyt haetaan vierekkäin istuttavia vaunuja, joihin mahtuu isompikin lapsi. Selkänojat erikseen säädettävät, samoin jalkatuet. Etupyörät saa olla kääntyvät.Esimerkkejä tällaisista voisi olla (kaikista ei ole tarkempia tietoja, kunhan olen kuvia katsellut):

- X-Adventure twin swievel

- Hauck roadster duo sl

- Happy baby spider swing

- Childwheels 3-double twinjoggerNämä vaikuttavat kivoilta, kahdessa viimeisessä etuna vauvan ja isomman istuinsuunnan ero. Siis että vauvan saa kasvot työntäjään ja isomman toisinpäin...Kertokaahan lisää vaihtoehtoja ja kokemuksia...~hätääntynyt Murmutti vaunuviidakossa

Kommentit (2)

Briot eivät olleet listallasi, mutta en voi muuta kuin suositella. Aivan mahtavat menopelit, näppärän kokoiset, mutta silti tilavat. Hinta-laatusuhdekin aivan erinomainen.

Meillä olleet nyt noin puoli vuotta ja pelkkää hyvää voin niistä sanoa. Etupyörät kääntyvät ja ovat myös lukittavissa, tukevat ilmakumirenkaat istuinosat ovat leveämmät, 32 cm muistaakseni, mitä esim. x-adventureissa mutta taasen koko rattaan leveys on kapeampi muistaakseni 78 cm. Todella ketterät esim kaupassa, kun eturattaat eivät ole lukossa, pyörivät ihan paikallaan. Lumihangessakin kerettiin niillä mennä ja kevyesti kulki myös.

Ainoaa miinusta jos pitää jotain keksiä niin on, että kuomu on hieman lerppu, ei siis meinaa pysyä aloillaan mutta kai siihenkin keksisi jonkun jipon. Syy miksi ostimme nuo oli hinta, loppu oli iloista yllätystä: at-lastenturvassa 280 euroa (vrt. x-adventure twincot yli 400 e).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat