Vierailija

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(jolloin Olli todella sanoo moganneensa parisuhteensa, puhuneensa Kalan kanssa juuri " viimeistä kertaa" ja uskovansa, etteivät asiat enää ole korjattavissa) muuttuneet sillä tavalla, että nuo kaksi ovat jälleen yhdessä...Silloin voi puhua jo todellisesta teinimeiningistä ja siitä, ettei Kalakaan tai hänen sanomisensa ole kovin vakavasti otettavia.Huomasitteko muuten, miten Olli Katson haastattelussa jätti täysin avoimeksi kysymyksen hänen ja Hannen suhteen mahdollisesta jatkosta...Tuli sellainen fiilis, että toivoo Kalan vielä ottavan hänet takaisin (eli ei voi sanoa haikailevansa suhdetta Hannen kanssa), mutta jos Kala ei otakaan, haluaa pitää oven avoimena myös tähän suuntaan. Aika raukkamainen mieheksi!

Vierailija:

Lainaus:


että suhde ei ole enää korjattavissa..

bb:n netissä taas sanoo muutamaa tuntia myöhemmin, ettei jaksa aina puhua totta tiedotusvälineille viitaten siis tähän katson videoon


Olli on tajunnu katson haastattelun jälkeen mokanneensa pahasti, kun tunnusti, että viimeisen kerran ovat nähneet, eikä suhde ole enää korjattavissa. Tuskinpa näytteli siinä videossa.

Yritti chatissa vaan korjailla sanomisiaan. IHAN tÄYSIN oikein Ollille, jos Kala on sen jättänyt. Kukaan ei kestä sellaista julkista nöyryytystä, mitä Olli tyttöystävälleen aiheutti.

Olli vastaa kysymykseen siitä, voisiko hänen ja Hannen välille tulla jotain, jos Olli olisi sinkku, jotain tyyliin että senhän näkee sitten, jos hän joskus on sinkku.

aikan tai parisuhteen. Tuskin se nyt on kuitenkaan ohjelmaformaatin vika, jos äijä tunkee sormensa toisen naisen pi**uun ja lepertelee tälle päiväkausia kainaloituksittain KIHLASORMUS SORMESSA. Jotenkin en usko, että BB:n säännöissä lukee mitään tällaisista velvoitteista...Ja joo joo, kuultu on, että talossa on vaikeaa ja pää hajoaa. Itse henkilökohtaisestikuitenkin toivoisin, ettei oma kihlattuni koe vaikeuksien tullen ainoaksi ratkaisuksi törpätä sormiansa jonkun muun naisen pi**uun. Sieltä talosta olisi myös päässyt ulos, jos oli NIIIN vaikeaa, että kihlasuhteen uskollisuuskin oli heivattava roskakoriin...IDIOOTTI!ps. Ei muuten kaikkien kilpailijoiden (jenni, kaarlo jne.) tarvinnut uhrata parisuhteitaan ohjelmaformaatin takia...

että suhde ei ole enää korjattavissa..

bb:n netissä taas sanoo muutamaa tuntia myöhemmin, ettei jaksa aina puhua totta tiedotusvälineille viitaten siis tähän katson videoon

Olli oli siinä Katso-haastattelussa ihan maassa eron takia ja sit chatissa ihan kuin Kala ei ois sitä missään vaiheessa ollu Ja välissä mitä...tunti tai kaks..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat