Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis muuten kun ruskistamalla voin ja jauhot?



Olis mukavampi tehdä terveellisempi ja kuitenkin yhtä maukas kastike.

Kommentit (4)




Mutta entä kun kun en paista mitään lihaa ensin? Tekisin siis kastikkeen ja laittaisin valmiita broileripyöryköitä joukkoon.



T: AP



(ja kyllä olen nolo kokki, opiskelen kokoajan paremmaksi.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sekoittelen, lisään vettä ja lihaliemikuution. En siis ruskista jauhoja. Hyvää tulee. Jos lihan on tosi vähärasvaista, niin laitan tilkan öljyä ennen lihan ruskistamista.



Lihaliemikuutiosta, vedestä ja vehnäjauhosta saa ihan keittämälläkin hyvää kastiketta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat