Vierailija

Siis voiko sellaisesta uuden perunan kokoisesta kasvaa härnättynä 25 cm mittainen?

Oma kokemukseni eri miehistä on niin suppea, että ajattelin kysyä täältä, täällähän niitä on satoja nähneitä.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli aika hassun näköinen. Tosin aika paljon nahkaa siinä ympärillä, eli voi aavistaa, että isoksi kasvaa. Ja tosiaan täydessä valmiudessaan on paksu ja lähemmäs 20 cm. Eli ainakin meillä on näin.

Miehen peli on kanssa niin pieni, että joskus nauran väkisinkin kun se on ihan taatelina siinä, ja varmaan kyllä kuulee saunailloissa - mut annas olla kun on toimintavalmiudessa, on meinaan mittaa vaikka muille jakaa.

miehellä on lepotilassa niin naurettavan pieni, että jätkät kiusottelee futiksen jälkeen suihkussa, vaan eivätpä tiedä, että kun tosiaan on tosi toimissa, niin WAU! Eli tulee paksu ja pitkä;)

Sen ei välttämättä tarvi kasvaa senttiä enempää, kun pieni voi kasvaa 15 cm. Sitä tarkoitin. Mutta pehmeäksi se silti jää...Onhan naisissakin eroa. Jotkut kiihottuessaan supistuu voimalla ja toiset ei.

Ei noita miehiä monia ole ollut, mutta 7 nyt kuitenkin. Kaikkien kalut kutistuvat kylmässä ihan miniksi, exän jopa sanotaanko sentin-kahden mittaiseksi. Stondiksessa oli kuitenkin 22cm eli suomalaisen mittapuun mukaan kaiketi aika jätti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat