Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli tilanne on se, että lapsemme päiväkodissa on ollut vesirokkoa ja yön aikana oli lapsellemme ilmestynyt punaisia läiskiä ympäri kehoa.Minkälaisia kokemuksia teillä on siitä kuinka kauan sairaus kestää ja milloin lapsen voi taas viedä hoitoon?Kiitos tiedoista!Kommentit (5)

Täytyi vain todeta, että tuntuu olevan oikea epidemia tänä vuonna vesirokosta. Ja on se kyllä vaan yksi kurjimmista taudeista mitä on...

Kiitos tosiaan vastauksistanne.Tänään lapsemme kuume hellitti ja näppylätkin alkavat vähentyä.Vinkki sairastuville: Kysykää apteekista vesirokkovoidetta (ei löydy kaikista apteekeista). Itse saatiin tietää sellaisesta vasta eilen, mutta oli todella hyvää ainetta. Lapsi sai sen ansioista nukuttua kunnolla ja aamulla oikein pyysi, että sitä laitettaisiin taas. Aikaisemmin kokeilemamme mentolisprii oli todella kauheaa kun se kirveli ja eihän sitä voinut laittaa rikkinäisille näppylöille. Voide maksoi 9 euroa, mutta oli todellakin hintansa arvoinen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Eristysaika" on vähintään 5 vrk. Eli sen jälkeen voi viedä hoitoon, jos näppylät ovat kuivuneet ja lapsi on pirteä ja kuumeeton. Meilläkin päiväkodissa jyllää kunnon epidemia parhaillaan...

Neljä päivää hänellä oli 40 huiteleva kuume ja rakkuloita todella paljon. Päivähoidosta jouduimme olemaan pois 10 päivää. Toivottavati pääsette helpommalla.

Näppyjä voi olla yhtä aikaa jo kuivuneita ruvella ja pallukoina, tuon 5päivän jälkeen ei kai pitäisi enää syntyä uusia näppylöitä, mutta siihen asti niitä voi hyvin tulla. Niin kauan pitäisi pitää kotona kunnes kaikki näpyt on ruvella. Käytännössä kai yleensä n.1vko (-2vkoa). Meillä lapsilla kesti kyllä yli viikon tuo aika, lähemmäs 2vkoa siinä meni. Eli ei ihan nopeasti mennyt ohi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat