Seuraa 

KIITTI JOS KERROT KOKEMUKSIA VINKKEJÄ ETELÄN MATKAILUSTA, MITEN MENI YÖPYMISET, SYÖMISET...?!

Kommentit (4)

esikko oli 7kk ja toinen kerta oli esikko 1v7kk ja kuopus5kk

Kahden lapsen kanssa reissattu kolme kertaa.

Kun lapet ottaa päikkärit niin minäkin otin, ei tullut lomalla univelkaa :-)

kuopusoli 1v olimme bulgariassa ja siellä nukkui yöt paremmin kuin kotona eiherännyt öisin :-) Luksusta

olemme käyneet kahden kanssa teneriffalla, bulgariassa ja Kreetalla(2vko)

bulgaria kivoin koska lentoaika alle 3h:-)Nyt lapset 2v3kk ja 3v6ka ens vuonna taas jonnekin

Viime talvena oltiin viikko etelässä, nuorimmainen oli tuolloin 5,5kk. Ei mitään hämminkiä nukkumisten, syömisten tai muidenkaan juttujen suhteen. Kesällä oltiin automatkalla muutamia viikkoja Ruotsissa ja Saksassa, tuolloin nuorin oli juuri vuoden täyttänyt. Ei mitään ongelmia tuollakaan reissulla.Mitä pienempi vauva, sen helpompaa matkailu on, luulen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ekalla reissulla pikkuinen oli vielä masuvauva :)

Kymmenkuisena oli mukana Bulgarian Albenassa, reissu meni kerrassaan loistavasti. Ui innoissaan altaissa ja jaloitteli meren aalloissa. Tykkäsi hirmuisesti hiekkarannoista. Mukana oli ruuat ja vaipat, koska ei tiedetty Bulgarian tarjonnasta. Lentomatkat meni hienosti, pullosta maitoa sekä nousuissa että laskuissa. Mukaan koneeseen otettiin ihka uusia kirjoja ja leluja mitä tyttö ei ollut ennen nähnyt, niissä riitti ihmettelemistä koko lennon ajaksi. Pikkuisen käveltiin käytävällä katselemassa muita matkustajia.

Tammikuussa lähdetään Kanarialle, neiti silloin 1v. 4kk. ja elokuussa Kreikkaan. Tykätään miehen kanssa matkustaa ja tietysti tyttäremme matkustaa mukana.

Pointtini on se, että rohkeasti matkaan vaan!! Elämä soljuu tuttujen rytmien mukaan myös ulkomailla. Ainoa vaatimus meillä on, että hotelli on siisti ja vähintään 3+ sekä sieltä pitää löytyä ilmastointi.Susa

pikkulapsen kanssa helpoin matkustusikä on noin puolivuotiaasta siihen asti, että oppii kävelemään. meillä on ollut jonkin verran omia ruokia mukana, mutta niistä tavallisimmista etelänmatkakohteista saa kyllä turvallista ruokaa sekä korviketta, jos sitä tarvitsee.

Yöt menneet aika samoin kuin kotona, hotelleista saa matkasänkyjä, jos lapsi ei nuku vieressä. Päiväunet voi nukkua kantorepussa tai sateenvarjorattaissa tai, jos on kuuma, kaikki yhdessä siestaa viettämään.

olemme suosineet huoneistohotelleja, koska silloin lapselle on helpoin lämmittää omia ruokia / jauhepuuroja jaomatkin aamiaiset ja välipalat on helpompia. Auton vuokraaminen on myös kätevää, voi vähän katsella maisemiakin.

Ainoa mitä kannattaa välttää on kunnianhimoinen matkaohjelma, pikkulapsen kanssa kannattaa keskittyä rentoutumiseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat