Seuraa 

Pojalla hajosi kaksi viikkoa vanhat kurahousut päikyssä. Iso palkeenkieli takapuolessa ja äitiä harmittaa tosi paljon varsinkin kun jotenkin aavistin tämän etukäteen. Eipä niistä enää uudenveroisia tule paikkaamallakaan. Tietenkin täytyisi aina laittaa mahdollisimman huonot vaatteet päikkyyn, muttei kuravaatteetkaan voi kauhean huonot olla jos meinaa että niistä jotain hyötyä olisi. Onko toivoakaan saada mitään korvausta?

Kommentit (8)

selvästi tuli sulamavauriot haarasaumoihin, mutta päiväkoti ei korvannut mitään.

Liian kuumassa kaapissa olivat kuivattaneet, näki selvästi, että mattapintainen " kangas" oli muuttunut kiiltäväksi :/

Sapetti, mutta ei auttanut kuin ostaa uudet.Kahdelle nuoremmalle (nyt 2,5 v ja 4 v) olen hankkinut useammat Rukan kurahousut, onpahan sitten varavaatetta, kun talvella aloittavat päiväkodissa ;)Tarjoustalossa oli juuri tarjouksessa Rukan kurahousut (henkselimalliset) 10 e/housut :)Harmillinen juttu teilläkin, mutta eipä noita estää voi.

Eikö ole ihanaa, että terve lapsi leikkii ja liikkuu!! Mitä pienistä palkeenkielistä, eihän vaatteet ole varomista varten. kangaskaupasta saa ihan hyviä paikkoja ja housut toimivat täysin. Paikka vain näkyy, mutta haitanneko tuo menoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauhtia tulee iän myötä lisää ja sen myötä omituisia sattumuksia.

Meillä Raiskin haalarit(maksavat saman kuin Reimatecit..) toista kertaa päällä ja jätkä laski pyllyliukua lumetonta, osin jäistä kalliota...palkeenkieli. Piti vetää pannullinen kahvia ennenkuin alkoi veri kiertää päässä.Sama heppu...en tiedä mitä teki..päällä " korvaamaton" siskon Floridasta tuoma T-paita.Hän nysväsi jotain suihkulähtelä ja kotiin päästyä huomasin etuhelmassa ison reiän ja ruostevärjäymiä??! Korpesi kovasti.Eli älä kiinny mihinkään vaatteeseen, läkä odota kalliin hinnan pitävän vaatetta kestävämpänä tapaturmille. Elämä on...

ettei ole päiväkodin korvattavissa, jos omalta lapselta vaatteet rikkoutuu tai kuluu. Ja niin kuin sanoitkin, itse ainakin laitan kerhoihin lapselleni sellaiset vaatteet, ettei niiden rikkoutumisella ole väliä. Toki ulkoiluvaatteet tulee olla hyvät ja tiedän kokemuksesta kuinka harmittaa, kun lapsi tulee kotiin uuden karheassa rikkinäisessä Reimatecissa:o( No käyttöä vartenhan ne vaatteet on ostettu ja rikkoutumiselle ei voi mitään...

Ei tietääkseni normaalissa leikissä tule sellaista palkeenkieltä, oli jotenkin sellainen että johonkin naulankantaan olisi tarttunut. Pihan turvallisuus? Toki normaali kuluminen on eri asia kun mennään polvet maata hinkaten mutta kyllä meillä omassa pihassa on kuravaatteet säilyneet sentään ehjänä.

Kenen vika se siis mielestäsi on, että housut hajoaa ? Päiväkodin tätien vai ? Yhtä hyvin ne housut voi hajota kotipihalla - Huonoa tuuria teillä vaan :-(

Ja et kai sentään odota, että ne tädit kieltäisi lastasi leikkimästä, ettei housut hajoa. Ne tarrapaikat toimii muuten hyvin.

ei kai se päiväkodin vika ole jos housut hajoaa, mut ymmärrän kyllä et harmittaa. Itse just perjantaina ku hain tytön heti välipalan jälkeen ni huomasin et siellä se neidin reimatec roikku kuivauskaapissa... Oon vielä haalariin isolla kirjottanu lapsen nimen perään et ei saa laittaa kuivauskaappiin, niin et se pitäis huomata siitä ku haalarin laittaa henkariin.

Löysin paikka materiaalia mutta ohjeet oli hukkunut?

Kyllähän se varmaan niin on että kaikenlaista sattuu ja tapahtuu ja minkäs niille sitten voi, poika on tosiaan melkoinen vilpertti.....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat