Vierailija

Tai Olli kulki siellä sellaisen vaalean naisen kanssa (Kala?). Olli näytti TODELLA maansa myyneeltä ja nainen lievästi sanottuna myrtsillä naamalla. Taisi olla niiden viimeisiä yhteisiä ostosreissuja...

Sivut

Kommentit (29)

kyllä tullut harvinaisen selväksi, ja luulen että asian korjaamiseen tarvittaisiin muutakin kuin viimeisen kolmen kuukauden lööppien lukeminen. En todellakaan ymmärrä miten ihmiset jaksavat vaahdota koko BB:stä. Mikä niistä ihmisistä tekee kiinnostuksen arvoisia? Se että pärstä on televisiossa? KOko ilmiö on puistattava. Ja joku itkee täällä jo sitä, miten saa iltaisin aikansa kulumaan kun ei enää voi katsella ventovieraiden ihmisten munienkaivelua, ala-arvoista vitsailua ja kaljanjuontia. Jos samaa olisi tarjolla kotisohvalla (niinkuin monella av-mammalla tuntuu olevankin), niin valitetaan kuinka sitä käytöstä ei jakseta katsoa. Tartteeko sitä samaa paskaa seurata televisiosta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Kaikkihan ne höpisivät, että lauantaina aikovat mennä (kuka minnekin) bilettämään. Eivät ole missään eristyksissä.
Onhan ne hotellissa yönsä viettäneet muutkin, saatikka sit finalistit.

Eihän ne muutenkaan tienneet mistään mitään, toki luulivat pääsevänsä heti juhlimaan.

Ihan kuin kyse olisi joistain elinkautisvangeista, jotka istuneet kakkuaan kolkossa eristyssellissä. Onkohan raukoille kriisiapuakin tarjolla?

Vierailija:

Lainaus:


Tahtoo nähdä, millainen ihminen alkaa seurustelemaan ollin kaltaisen hyypiön kanssa...
Voin hyvin kuvitella, että Olli supliikkimiehenä on tehnyt vaikutuksen nuorempana. Itsekin tosin pidän hänen nykyistä habitustaan vastenmielisenä.

Vierailija:

Lainaus:

asuvat tapiolassa.. bbN chatissa olli kertoo..
Ja eräälle ihmettelijälle tiedoksi, että Tapiola on eräs aika vilkas liikekeskittymä Espoossa, jossa käy paljon ihmisiä ympäri Espoon ja Lautta-, Kuusi-, ja Lehtisaarta myöten. Pölhö. Kivenlahteen pääsee suoraan bussilla Tapiolasta jos ei omaa autoa ole..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat