Seuraa 

Hei!Mistä löytyisi riittävän napakat, kauniit kaarteet antavat, suloiset ja muutenkin toimivat imetysliivit suurille rinnoille? Olisi ihanaa pitää imetysaikanakin liivejä, joissa sekä muodot että silmät lepäisi.Perusvaateketjujen tarjoamia puuvillalunttanoita voinee käyttää sitten yövarustuksena...Kyseleepi Tituliini, joka vielä on kyllä D-kuppinen, mutta joka edellisestä kerrasta johtuen uumoilee kuppikoon tästä vielä kasvavan reippaasti, kunhan synnytys ja maidonnousu koittavat

Kommentit (4)

Change ,vai mites se nyt kirjoitetaan,alusvaate kauppa ketjulla löytyy isoja ja kohtuu hintaisia imetysliivejä. Ainakin Turussa on ja Raision Myllyssä ko. liike ainakin on,eiköhän löydy Helsingistäkin ja varmaan muualtakin(?).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...löytyy myös Figura shopista(kotimaisia liivejä). Löytyy tosi kauniita, pitsisiä ja kaarituellisia liivejä, ainakin f-kokoon asti. Minulla on ollut myös nuo Anitan liivit ja tykkään niistä, joskus vain haluaa pitää myös kauniimpia kaarituellisia liivejä.

...mutta parhaan tuen suurille rinnoille antavat Bravado Supreme imetysliivit.

Anitat on mielestäni aivan surkeita näihin verrattuna. (Siis eivät tue)Bravadoja saa esim. Nettiemosta ja Bebesistä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat