Vierailija

Mietin vaan, kun täälläkin on ollut keskustelua joulunviettopaikoista, että mistähän tuo on peräisin, että lasten kanssa mennään jouluaattona mummolaan tai muille sukulaisille. Meillä ei koskaan menty aattona minnekään, vaikka molemmat mummolat oli n. 3 kilometrin säteellä. Toinen itse asiassa melkein naapurissa. Aatonaattona muistaakseni äitini kävi viemässä kukan tms. omille vanhemmilleen ja tapanina mentiin toiseen mummolaan, jonne tuli muitakin sukulaisia. Mutta aattona oltiin kotona, ja muistan vieläkin sen juhlallisen tunnelman... Eipä tullut mieleenkään, että pitäis olla esim. mummolassa. Ehkä se vaan ei ollut meillä tapana, en tiedä.Minkälaisia muistoja muilla tästä?

Kommentit (8)

Nyt taas omien perheiden kanssa olemme viettäneet sukujouluaattoa mummojen ja pappojen sekä siskojen perheiden kanssa. Onneksi miehen vanhemmat tuntevat hyvin minun siskoni perheen, joten voimme viettää aattoa kaikki yhdessä eikä joka toinen joulu toisessa mummolassa ja sitten taas toisessa. Tähän asti on ainakin ollut kivaa näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oltiin mummilassa toisinaan. Mutta useimmin oltiin kesämökillä. Suku omistaa useamman kesämökin samalla rannalla ja sinne keräännyimme neljän sukupolven voimin jouluksi ja uudeksi vuodeksi.Ihana yhteenkuulumisen tunne! Meitä lapsia oli siellä likemmäs kymmenen ja lystiä oli! Saimme vanhemmatkin mukaan pulkkamäkiin ja kävimme yhdessä haudoilla, laitoimme ruuat talkoovoimin jne.Upeita hetkiä! En antaisi pois!Lähdettiin aina joulupäivänä 150 päässä oleviin mummoloihin.

En kaivannut jo aattona sinne. mEILLÄ OLI TOSI IHANAT AATOT AINA. sORRY CAPSLOCK.

joskus silloin ajattelin etta onpas tylsaa kun joka joulu oli sama juttu, mutta kylla meilla hauskaa oli. todella lampimia, rakkaita muistoja jaanyt ihmista joita ei enaa ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat