Vierailija

Onko ne karseat crocksit ja kliseiset rekisterikilvet vaunuissa vaan joku av-mammojen juttu vai tunnustaako joku muukin sortuneensa moisiin hirvityksiin?

Kommentit (11)

että av-mamma on- korkeastikoulutettu

- hyväpalkkainen

- hoitanut lapsiaan kuitenkin kotona vähintään kymmenen vuotta

- pukee lapsensa kauniisiin rönttövaatteisiin (paitsi juhlissa prinsessahileet)

- sopivasti pyöreä (laihuus rumentaa)

- riittävän laiha (lihavat ovat rumia)

- uhrautuva (muut äidit ovat epäonnistuneita)Tässä muutamia. Selkein merkki on kuitenkin sädekehä pään päällä :D. Kiillotin juuri omani!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on aina oikeassa. Niin, ja lapsilla on Reimatecit, kuten joku täällä taannoin huomasi. Av-mamma siis pyrkii täydelliseen äitiyteen. Minunkin lapsillani olisi Reimatecit, mutta kun niitä on niin monta, en raaski ostaa. Siksikään en ole hyvä av-mamma, koska minulla on enemmän kuin 2 lasta.

He hoitavat lapsiaan AINAKIN 3-vuotiaaksi kotona, kierrättävät ja kuten joku edellä mainitsikin, ovat kaikin puolin täydellisiä äitejä. Av-mammalla on akateeminen koulutus (tottakai!), mistä voikin päätellä myös sen, että av-mammalle ei tule koskaan kirjoitus- tai kielioppivirheitä.Av-mamma täysimettää lasta AINAKIN puolivuotiaaksi, mikään syy ei kelpaa lyhyemmälle imetykselle. Av-mamma synnyttää alateitse (ns. "alapääsynnytys"). Hänellä on omakotitalo (tai siis pankilla on) ja ainakin 100 000€:n laina. Hänen miehensä on joko täydellinen, joka tekee kaiken oikein ja auttaa kaikessa, tai sitten uskomaton vätys, joka aina makaa sohvalla krapulaisena. Oli kumpi tahansa, hän taatusti katselee salaa pornoa. Joka ikinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat