Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ruutuun pläjähti kuva teini-ikäisestä kundista, nimi taisi olla Atso Luoma, vaalealta näytti hiukset punaisen myssyn alla, vihreä pusero päällä.

Turussa kadonnut 30.11 klo 24

Sivut

Kommentit (291)

Vierailija:

Lainaus:


Muutamaa opiskelukaveria on ainakin jututettu, mutta mä en puhunut Atson kanssa sinä iltana mitään, paitsi moi sanottiin.

Tää on kamalaa. Muistaako joku viitisen vuotta sitten, kun itämaisiin kamppailulajeihin hurahtanut mies teurasti opiskelijapojan ja tytön kesken jouluaterian Turussa, oman pienemmän poikansa nähden? Se tyttö oli mun miehen opiskelukaveri yliopistolla. Ja nyt jotain on sattunut Atsolle. Mitä helvettiä tässä maailmassa oikein tapahtuu??

17
Mieheni opiskelee yliopistolla... uskaltaako enää lähteä mihinkään?? Juuri tänä syksynä tänne muutimme, moista en ole kuullutkaan!20

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tasa-arvo ei ole sitä, että palvelua saa vain silloin jos on varaa maksaa siitä hillittömiä määriä. Kaikki ihmiset ei ole terveitä tai älykkäitä. Kaikilla meillä on rajoituksemme ja mahdollisuudet opiskella ei todellakaan ole kaikille samat. Silti olemme kaikki ihmisiä ja kaikki ainutlaatuisia ja erityisiä.Mielestäsi siis ihmiset ovat eriarvoisia ihmisarvoltaan. Olet aika kurja ihminen.Vierailija:

[quote]


Tasa-arvoa se mielestäni on. Sitä rahaa ei toki kaikilla ole, eikä sitä voi alkaa kaikille tasapuolisesti jakamaankaan, toiset kun tekevät kovasti töitä saadakseen kunnon koulutuksen ja menestyäkseen työelämässä, ja sitä kautta nousevat varakkuuteen.

poliisilla ilmeisesti syytä olettaa että on.

Täytyy huomioida se, että poliisilla on enemmän tietoa asiasta kuin meillä joten tekevät etsintä ym päätökset sen pohjalta

" Olisi kiva tietää, keitä Atson vanhemmat ovat, sillä tavalliset pulliaiset EIVÄT SAA SUPERPUMAA LENTÄMÄÄN JA TUOLLAISTA MAINOSKAMPANJAA!"Tuollainenkin kommentti löytyy ketjusta. Nähdäkseni tuosta paistaa läpi katkeruus siitä, että OLETETTAVASTI (todisteitahan meillä ei ole, on vain spekulaatiota) hyvin varakkaan perheen pojan etsintään käytetään helikopteria (mikä ei muuten katoamistilanteissa ole mitenkään harvinaista) ja televisiossa pyörii spotti. No, jos kommentoija voittaa lotossa ja sen jälkeen oma lapsi katoaa jäljettömiin, niin paree sitten olla laittamasta ilmoitusta katoamista mihinkään, vaikka rahaa löytyisi ja huoli lapsesta olisi suuri...Mehän ei rahalla pröystäillä, prkle!

Vierailija:

Lainaus:


Ei RaisaRäisäsiä etsitty YLEssä jo seuraavana päivänä tai näytetty kuvia maikkarilla. Epätasa-arvo on törkeää. Melkein tekisi mieli sanoa jotain harkitsematonta.
Siitähän tässä on kysymys. Vanhempien raha määrää lapsen ihmisarvon. Itseasiassa epäilen, että kaikki tämänkin ketjun osallistujat on " tyhmiä" koska heillä ei ole varaa nostaa ilmaan suomen puolustusvoimien kalustoa.En minä ainakaan väitä, etteikö lapsellasi olisi ihmisarvoa tai että hän olisi tyhmä. Hän voi pärjätä monessa asiassa hyvin, olla monessa asiassa parempi kuin moni muu, mutta ydinfyysikkoa hänestä tuskin tulee (tai voi tullakin, riippuu oppimishäiriöstä). Se ei ole epätasa-arvoa.

[/quote]

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat