Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!

Hankinnassa olisi ns. sateennvarjorattaat vauvallemme. Tosin malli on sellainen jossa on kuomu ja selkänojaa saa kallistettua. Rattaissa on aika pienet kovat pyörät. Missä nämä kulkevat ja miten? Kaupoissa nyt tietenkin hyvin, mutta entäs asfaltilla? Onkos se jo liian täristävää? http://babydealz.stores.yahoo.net/maquspbast20.html Tällaiset olisi mielessä...Haginalle

Kommentit (2)

Ne kulkevat hyvin puhtaalla asfaltilla ja vielä kiinteällä soralla, mutta heti jos asfalttia on hiekotettu, meno hankaloituu. Irtonaisilla kiven murikoilla pyörät eivät tahdo oikein liikkua ja ainakaan vauvan nukkuminen rattaissa samaan aikaan ei onnistu =( . Nyt talven tullen, en tiedä miten pyörät liikkuvat lumella tai jäällä? Tietäisköhän joku muu?

(siis jo isommalla lapsella), ja ne kulkevat yllättävän hyvin:

- auratulla jalkakäytävällä

- asvaltilla

- ja etenkin kauppakeskuksissa jne.Täristämiseen eivät vaikuta niinkään pyörien koko, vaan jousitus, joka on useissa matkarattaissa aika onneton. Esim. Inglesinan " paremmat" matkarattaat on jousitetettu jo tosi hyvin, joten niissä ei ainakaan täristämisongelmaa ole. Kokemsusta meillä niistäkin. Sattarimallisia matkarattaita on noiden Maclarenien lisäksi (Suomessa myy Vaunu-Aitta) PegPeregolla (Lastentarvike) ja Ingelsinalla (Vaunu-Aitta). Nämä siis kaikki menevät makuuasentoon, mutta taittuvat kasaan kuin sateenvarjo (ei matkalaukkumallisesti).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat