Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sain kerra maistaa sellaista " marinoimalla" valmistettua lohta, raakaa. Mausteina oli jotain yrttejä ja jotain.. Oli aavistuksen makeaa. Ei kenelläkään sattuisi olemaan mitään ohjetta edes sinne päin?

Kommentit (2)

Graavilohen voi maustaa suolan lisäksi millä vaan, sokerilla, yrteillä, sitruunamehulla tai vaikka teellä! Eli ei noilla kriteereillä oikein osaa sanoa.

Tunnin päästä lisää merisuolaa myllystä, murskattua rosepippuria, vähän oliiviöljyä ja tuoretta basilikaa. Ainakin on hyvää, en tiedä, onko sellaista kuin toivoit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat