Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minkä ikäisenä vauvoillanne on ollut tiheän imun kausia? Olen kuullut että esim. 3 vkoa ja 2 kk ovat yleisiä. Toki vaikuttaa mm. ennenaikaisuus/yliaikaisuus ja varmaan monet muutkin syyt.Omani on nyt 6 vkoa ja on todellakin tiheän imun kausi meneillään. Kaikki valveillaoloajat sais olla syöttämässä ja kitinää on paljon. Syö pitkään ja hartaasti.

Kommentit (4)

ai 6 vkoa on klassinen? No sehän selittäis tämän homman kyllä.en nyt usko olevani mikään eritysen hyvä äiti, mutta kyllähän sitä ennemmin laittaa tissiä suuhun kuin kuuntelee kitinää ja kanniskelee sylissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaihdellenhan noita...6vkoa on kai klassinen ja n. 3 kuukautta, 6 kuukautta jne. Mutta niitä voi olla tosi useinkin. Lapsi tankkaa samalla läheisyyttä ja eri temperamenttisten lasten lähdeisyyden tarpeet on hyvin erilaisia. Toiset vauvat eivät tempperamentistaan johtuen välttämättä osaa ollenkaan itse tyynnytellä itseään ja imevät siksikin useammin.

Lisäksi kuulemma suunnittellun sektin olapset (otettu epävalmiina pois kohdusta) saattavat olla takertuvampia kuin muut.

Olet hyvä äiti, kun haluat ja pyrit vastaamaan lapsesi tarpeisiin, vaikka se sinulle olisikin aika ajoin raskasta. Takuuvarmasti joskus tulet näkemään hyödyn.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat