Seuraa 

Imettäminen on alkanut toisessa rinnassa sattumaan aika lailla. Huomasin että nänniin on ilmestynyt myös valkoinen täplä. Tavalliseksi rintatulehdukseksi en usko, sillä mitään pakkaantuneita kovia kohtia ei rinnassa ole. Voiko tämä olla hiivaa ja miten sitä hoidettiin, onko mentävä lääkäriin vai oliko siihen kotikonsteja?

Kommentit (3)

on voinut siirtyä tisseihin vauvan suusta. Minä hoidin nännejä vissyvesihuuhtelulla ja sitten sivelin geeliä jota vauvalle määrättiin neuvolassa (reseptillä) kieleen. ei tarvinut montaa kertaa laittaa kun helpotti ja myös vauvan kieli parantui.

Lainaus:

Imettäminen on alkanut toisessa rinnassa sattumaan aika lailla. Huomasin että nänniin on ilmestynyt myös valkoinen täplä.
Valkoinen täplä rinnassa viittaa enemmän ns. piimäkokkareeseen kuin hiivaan. Hiiva erittäin harvoin näkyy rinnassa valkeana peitteenä. Ennemmin nänni muuttuu vadelmanpunaiseksi ja kutisevaksi.Piimäkokkareen voit yrittää poistaa itsekin esim. lämpimällä vedellä hautomisen jälkeen pyyhkeenkulmalla rapsuttamalla. Tai jos se ei auta, niin desinfioidulla neulalla voit kokkareen puhkaista sivusuunnassa läpi (ei siis kohti rintakehää). Piimäkokkare voi olla syy tai seuraus tiehyttukokselle, joten siitä on ihan fiksua hankkiutua eroon mahdollisimman pian. Jos et itse uskalla tai kärsi kokkaretta poistaa, mene neuvolaan ja pyydä th hoitamaan homman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puolukka auttaa vauvan suussa olevaan sammakseen. Ainoastaan jos sitä on kovin paljon tarvitaan lääkeresepti. Koittaisin ensin tota. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat