Vierailija

esim. kaupoissa katselee ostoskärryjä työntäviä pareja, jompikumpi on useimmiten täysin sopimaton toiselle: jos mies on vaatetukseltaan tumpelo yms., nainen on yleensä hyvässä meikissä ja hyvissä tamineissa ja jos taas mies on tosi hyvännäköinen, nainen on yleensä ylilihava, punanaamainen, rasvatukkainen hirvitys. Näin tänään monta vastaavanlaista paria.

Kumpaan ryhmään sinä kuulut?

Kommentit (16)

Prismassa minäkin näitä mietin. Minä itse olen meistä se " rumin" , olen ylilihava, punainen ja hiukseni ovat ylikuivat. Mieheni on sopusuhtainen, tummat kiiltävät hiukset ja muuten kyllä ihan ok, mutta pukeutuminen on se hänen huonoin puolensa. Hän ei kertakaikkiaan osta mitään kuukausiin ja siksi samat kuteet aina ärsyttävät ainakin minua. Tosin, ei minun huonoa ulkonäköäni omilla vaatteillanikaan voi peittää.

Ai vaivaa! Hm! No ei nyt pahemmin mikään, lähinnä hymyilyttää nämä tällaiset mietteet. Kaikenlaista sitä miettii tuolla jouluruuhkassa. No ei tämä kyllä ollut se päällimmäinen asia jota mietin, tärkeintä oli saada edes jotain Prisman valikoimista joulupukinsäkkiin. Ja minä kun nyt yritän laihduttaa ja joululahjaksi mieheni on luvannut ostaa couberosa(?)iholle hoitovoidetta (apteekista) ja hiukseni tulevat lyhyemmiksi lähiaikoina, jolloin suurinosa kuivuudesta poistuu, niin ehkäpä ensi vuoden puolella voimme kävellä yhdessä Prisman käytävillä lähes täydellisen samantyylisinä! :) Tai no, minullahan on pakko olla jotain uutta päällä, kun (toivottavasti) nämä nykyiset vaatteet ovat silloin jo liian suuria!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarjoustalossa toissapäivänä oli tosi seksikäs nuori kundi sovittamassa paitaa päälleen. Kroppa V-mallia ja kasvot tosi söpöt. Mä luulin, että se puhui puhelimeen, mutta näyttikin puhuvan lihavalle, mitäänsanomattomalle tyttöystävälleen.

Siinä kohdassa tuli kieltämättä mieleen, että mitä se poika näkee siinä tytössä :(

pukeudutaan hyvin. Kumpaakaan ei saataisi mihinkään tuulipukuihin ja ollaan kumpikin ei-fyysisessä työssä. Ja ainiin kumpikin ollan hoikkia ja inhotaan läskejä.

en minäkään mikään niin hehkee oo,ettenkö kävis ihan samanveroisena mieheni rinnalla silloin kun mies ei ole työkamppeissa,samanmoisia pulleroita ollaan :DMut erona kyllä mieheen se,et kun meilläkään mies ei sit vapaallakaan jaksa panostaa vaatteisiin ym ja mulla on aina kohtuu nätit vaatteet (tälla vartalolla,juuu....) ja hiukset ok ja meikki kunnossa:Dt se aiempi myös prismassa ollut,en muista numeroa :D

Vierailija:

Lainaus:


ja jos taas mies on tosi hyvännäköinen, nainen on yleensä ylilihava, punanaamainen, rasvatukkainen hirvitys. Näin tänään monta vastaavanlaista paria.

Kumpaan ryhmään sinä kuulut?
Tosin en hirveän ylilihava, bmi piirun alle 25, en punanaamainen mutta akne on hirveä. Tukka on harvoin rasvainen, mutta ei juuri mitenkään laitettu.

Mies taas on kuin malli, tekemättä edes itselleen mitään.Joo en minäkään tiedä mitä se minussa näkee;)

Me varmaan näytetään usein mieheni kanssa hupaisilta.

Mieheni on aina siisteissä rennoissa vaatteissa ja näyttää namulle. Minä taas en vapaa-päivinä jaksa tehdä itselleni mitään ja kuljen aikas karmeen näkösenä :) En kylläkään tiedä, että kiinnitänkö huomiota minään rumana naisena kun olen kuitenkin hoikka ja tumma eli ilman meikkiäkin ihan ihmisen näkönen. :)

vaan olemme tosi hyvännäköisiä molemmat ja meidän lapset myös ;)Jos satumme olemaan molemmat suoraan töiden jälkeen yhdessä kaupassa, ero on aika suuri: minä korkkareissa virkanaisen vaatteissa ja mies haalareissa ja saappaissa, likanen lippis päässä :D

Luulen että meillä ollaan samaa kaliperiä. 30-40 v. välissä, suhteellisen nuorekkaita. Pitkiä ja hoikkia. Ei mitään huomiota herättävää ulkonäössä (ei hyvässä eikä pahassa). Söpöt lapset (tyttö ja poika), aina mukana.:-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat