Seuraa 

Meillä katsotaan aamun lastenohjelmat,jotain musiikki dvd:tä hetki,ja illalla silloin tällöin pikkukakkonen,kuulostaako pahalta...?

Kommentit (6)

katsoo tv:tä ehkä puoli tuntia-tunnin viikossa. Välillä (pari kertaa kuussa) pyytää että saa katsoa Muumeja tai Puuha-Peteä. Istuu alas, katsoo hetken ja lähtee taas touhuihinsa. Enemmän sit tykkää katsoa meidän kanssa esim. Hauskoja Kotivideoita. Emme siis edes tiedä koska tv:n piirrettyjä tulee.Jossain vaiheessa katsoi hiukan enemmän, mutta nyt ei taas kesän jälkeen ole tv kiinnostanut. Sitten kun alkaa kiinnostaa, sovimme jonkin ajan mitä saa päivässä katsella. Siihen sainkin vinkkiä tästä ketjusta, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

4.5 ja 3.5-vuotiaat katsovat puoli tuntia päivässä, joko pikkukakkosen tai lasten-ohjelmat ja se on sopivasti meillä. Onhan tuo vähän enemmän mitä teillä katsoo, mutta musta se kuulostaa kivemmalta et kattoo just tollee pätkissä eikä kahta tuntia putkeen (jaksaisikohan kukaan alle kouluikänen edes katsoa 2 h putkeen...)

aamulla jonkun yhden lastenohjelman (siis esim. Tomi Traktorin) ennen hoitoon lähtöä, jotta äiti saa puuhata lähtöä rauhassa. Kotiin tuntuaan katsoo PikkuKakkosen. Lisäksi toisinaan katsoo sitten lastenleffoja.

Meillä 3,5v katsoo aamuisin jos ehtii herätä puolisen tuntia ja pikkukakkosen, joskus aloittaa heti kun lasten tunti alkaa, eli max 1,5h arkisin, vkl katsoo tunnin verran aamusta.Erityistapauksissa on saanut katsoa enemmänkin. Vaikka jos on ollut kuumeessa, on saanut katsoa jonkun pitemmän elokuvan sillä ehdolla että on pysynyt sohvalla makuulla :)Teidän määrät siis kuulostavat todella kohtuullisilta, ei liikaa mielestäni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat