Vierailija

ja sitten toisella tunnuksella korottaa toisen (eli siis omaansa) huutokauppaa, voiko tästä jäädä kiinni?

Kommentit (13)

tuotteitaan toisella tunnuksellaan. Joskus on kuulemma noussut jotkut huudot tosi korkeiksikin tällä keinoin. En viitsinyt sanoa että laitonta hommaa on...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voiko tuosta hommasta jäädä kiinni jos kukaan ei osaa epäillä mitään? seuraako ylläpito sellaisia huutokauppoja joista ei ole tehty ilmoituksia?

Mutta aika huono noita ylläpidon on saada kuriin. Avaavat uudet tunnukset taas heti kun vanhat menevät kiinni. Jos vähänkään epäilee vedätystä niin ei kannata huutaa.

Jos sama ostaja voittaa huutoja kahdelta eri tunnukselta ja näillä kahdella eri tunnuksella tulee myyjätiedoiksi sama ihminen (nimi, osoite jne). Niin minä ainakin ilmoitan asiasta ylläpitoon.Kysyi minulta yhdestä myynnissä olevasta kohteesta epäystävälliseen sävyyn jotain. Tutkin vähän hänen historiaansa, eli myymiään ja huutamiaan kohteita ja huomasin heti että hällä oli kaksoistunnukset koska oli korotellut kaikissa omissa kohteissaan näillä tunnuksilla ja hölmönä vielä kysellyt itseltään kysymyksiä. Jos kysymys oli asetettu esim. 1.6.2006 klo 10.16 niin myyjä oli vastannut aina heti tyyliin 1.6.2006 klo 10.20. Näin oli jokaisessa kohteessa tehty. Ja vielä siitä tiesi että kaksoistunnukset käytössä että kenenkään muun kohteita tämä sivupersoona ei ollut huutanut, kun niidenkin historiaa sitten tutkailin :)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat