Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä tyttö 7v on koko ikänsä ollut armoton Koiramäkifani, kaikki kirjat omistaa ja lukee niitä jatkuvasti nyt jo itsekseen. Talo bongattu lelukirjasta aika hävyttömään hintaan tosin, mutta ei toivo mitään muuta. Oletteko jossain nähneet ja mihin hintaan? Itse vasta marketit (Cittari ja Prisma) sekä Hong Kong:in kiertäneenä, ei löytynyt. Lelukirjassa hinta 89¿ talolle ja asukkipaketille 19¿.

Kommentit (10)

Eli on Stokkalla joulukuun kanta-asiakastarjouksessa muistaakseni 59,90 euroa ja ne asukkaat tais olla 17,90. Joku korjaa, jollen muista oikein. Näytti aivan ihanalta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luulin myös että talo olisi puinen mutta ei se hullumpi muovisenakaan ole. Ostimme talon ja hahmot, lahjalistalla vielä pari Kunnaksen kirjaa.

Ihana idea kuitenkin. Huonosti vaan toteutettu. Puinen olisi paljon aidompi ja kauniimpi (ja kalliimpi, tiedän). Itse taidan hankkia vain ne hahmot 3-vuotiaalle tytölleni. Tykkäisi varmasti niillä leikkiä, vaikka ei sitä taloa olisikaan.

Varsinkin ne hahmot, tassut suorina tyhjä katse silmissä. Kunnaksesta maailmasta on muutenkin alkanut vähän mennä maku, tuotteistaminen on alkanut mennä liian pitkälle, koiria ja muita hahmoja alkaa tulla joka tuutista. Toivottavasti niistä ei tule uudet muumit, joista katosi särmä 90-luvun buumin myötä.

Vierailija

Anoppi löysi tytölle kirpparikta hintaan 15€ talon ja sen asukit. Väittää että oli kallis mutta ku oikeaa hintaa katyoo nii ei mun mielestä 😊

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat