Seuraa 

tietääkö joku?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Mä olen ollut tyytyväinen kyllä, ei hän tosiaan mikään " neuvolantäti" ole :) Asiallinen ja ihan ok.

Mitäs juttuja hänestä on liikkunut?
Joskus aikanaan täältä luin, että joku/jotkut olivat hänet kokeneet jotenkin kylmänä tai kovana, ihan tarkkaan en enää muista mitä kirjoitettiin. Ymmärsin kuitenkin niin, että erityisesti jos on kovin herkillä lapsettomuutensa takia, saattaa tämä lääkäriasiallisuutensa vuoksi tuntua jotenkin epäempaattiselta.Ilmeisesti jotkut lapsettomuuslääkärit ovat hyvin lämpimiä ja " osaaottavia" , jollainen tämä sitten ei kai ole. Itselle kyllä kolahtaa nimenomaan asiallinen tyyli, joten -kuten sanoin- pidin tästä lääkäristä. :)

mami_69:

Lainaus:


Onko kellään kokemuksia VL:än lääkäristä Sofia Hietanen?
Täällä löytyy: tutkimuksissa käytiin SH:lla ja ihan mielelläni lähden tälle hoitoihinkin. Olin alkuun kuullut tästä lääkäristä vähän kurjaa, mutta ihan positiivinen kokemus oli. Lääkärinä ei ehkä ole kaikkein sydämellisin, mutta ihan hymyileväinen ja asiallinen kuitenkin. Jos odottaa oikein äidillistä hahmoa, niin sitä ei ehkä löydy. Muistaakseni kotoisin Espanjasta, puhuu kuitenkin hyvää suomea. Ei siis valittamista minulla mistään ja mieskin tykkäsi! Olen siinä käsityksessä, että ei ole suosituimpia lääkäreitä, mutta ehkä siksi hänelle löytyy aika kivasti aikoja.

kuinka aikaisin VL:ssa on aamulla eka aika lääkärille ja moneltako päivän vika!Toki noi voi vaihdella lääkärikohtaisesti, mutta jos jollain on kokemuksia asiasta, niin olisi kiva kuulla! Selviäisihän tuo sinne soittamalla, mutta kun töistä vähän huono päästä soittamaan (eli jonottamaan...). :)Moikka !Onko kellään kokemuksia VL:än lääkäristä Sofia Hietanen?

Minulla on suunnittelu aika hänelle parin viikon päästä, kun naikkari ei meitä huolinut !T: mami

Me myös VL kun ei NKL mahduttu. Yksi IVF tehty ja seuraavaksi tulossa PAS luonnolliseen kiertoon.

Mä olen ollut tyytyväinen kyllä, ei hän tosiaan mikään " neuvolantäti" ole :) Asiallinen ja ihan ok.Mitäs juttuja hänestä on liikkunut?

Hietanen oli meilläkin. Asiallinen ja pätevä lääkäri. Ei kyllä mikään päänsilittelijä, että jos kaipaa kovin äidillistä lääkäriä, hän ei ole ehkä paras. Minulle sopi siinä tilanteessa nimenomaan hänen tyylinen asiatyyppi, koska tilanne oli muuten niin stressaava. Vastasi kaikkiin kysymyksiin mitä meille tuli mieleen. Puhuu suomea varsin hyvin mutta ei äidinkielinen. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat