Vierailija

Sivut

Kommentit (24)

Saa viettää aikaa lasten kanssa. Ulkoilla rauhassa ja jutustaa muiden äitien kanssa jonninjoutavia. Nukkua kuopuksen kanssa päikkärit jos nukuttaa...Ja ennenkaikkea oppii tuntemaan omat lapsensa HYVIN.Näiltä ajoilta jää ihanat muistot ja myöhemmin tulen muistelemaan tätä aikaa yhtenä elämäni parhaimmista ajoista!Ei ole yhtään ikävä töihin!

Päivästä toiseen ruuanlaittoa, siivoamista, lasten kiukuttelua ja kitinää. Liian vähän aikuiskontakteja...hulluksi oisin tullut.En nyt sanois, et töissä sinänsä on helpompaa, mutta sanotaanko, että pinna ei ole niin tiukalla. Paitsi illalla väsyneenä, kun lapset taas kitisee kans väsyneenä ja huomionkipeinä. Mihinkään harrastuksiin ei oo kyllä aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ole mitään lepäilyä.Kotona monta ateriaa päivässä: ruoan ostaminen , laittaminen, tiskit, siivous, ulkoilut * 2 /päivässä, avoin päiväkoti & kerhot, muskari puuhh.. jatkuva rumba,pukeminen, riisuminen, tappelu itku kitinä, jne.

Hermo oli katkeamispisteeessä ja vatsahaava oireili kotona ollessa.

Pyykkiä tulee sama määrä, miksi ei tulisi?

Meillä on aina se järjestys että mies hoitaa fyysiset pihatyöt ja minä kotityöt. Toki tarpeen vaatiessa luon lumet, mutta samalla tavalla nekin luodaan oli kotona tai ei.Vierailija:

Lainaus:


Jos lapset hoitaa kotona, on aika paljon enemmän kotitöitä. Enemmän ruuanlaittoa, enemmän tiskiä, siivousta, pyykkiäkin.
Riippuu niin monesta seikasta; lasten lukumäärästä ja heidän luonteistaan ja terveydentilastaan. Työpäivien pituudesta, vaativuudesta...Ja siitä miten työnsä tekee oli sitten työssä kotona tai kodin ulkopuolella.

Olen ollut lapsen kanssa kotona 1 v 2 kk ja nyt töissä 3 kk. Pyykkiä tulee nyt enempi (työstä johtuen) ja samat kotijutu täytyy hoitaa muutenkin. Omien sekalaisten työaikojen takia extrastressiä tulee hoitoaikojen ja vietni- sekä hakuaikojen sopimisesta hoitajan sekä miehen kanssa.

Jää välillä vähän luppoaikaakin. Kun palaan töihin niin yhtä matalalentoa se on...aamusta iltaan mennään. Viikot yleensä menee niin etten ehdi kotona kertaakaan edes sohvalle istahtaa. Onneksi on viikonloput kuitenkin.

Työ kun sattuu olemaan sellainen,mitä ei voi jättää työpaikalle, eli työjuttuja on kotonakin... Jos luonto antais periksi tehdä työnsä vähemmän tunnollisesti, niin sitten ehkä olis helpompaa...

Eikö teillä lapset saaneet lounasta ollenkaan kotona ollessa? Meillä ainakin syödään viisi ateriaa päivässä. Kunhan lapset lähtevät hoitoon, vähenee kahden aterian laittaminen ja tiskit kotitöistä (lounas ja välipala). Samoin vähenee siivoaminen, kun ei kukaan ole päivän aikana sotkemassa. Loput kotityöt pysynevät ennallaan.

Meillä syötiin aina aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Aika paljon enemmän ruuanlaittoa ja tiskiä! Samoin pöydän kattamista ja siivoamista, keittiön siivoamista, eteiseen tuli paljon enemmän hiekkaa ja rapaa kun ulkoiltiin 2 kertaa päivässä. Muutenkin sai siivota koko ajan leluja, askartelun, maalaamisen, muovailun jälkiä.Pyykkiä tuli vähän enemmän, koska kun koko ajan ollaan kotona, kaikki likaantuu kotona enemmän kuin silloin, kun kotona ollaan vain muutama tunti illassa. Matot, pyyhkeet, pöytäliinat siis. Ja kun lapset on koko ajan mukana laittamassa ruokaa, leipomassa yms. niin vaatteetkin tahriintuu enemmän kuin päiväkodissa, jossa tällaiset työt ovat varsin harvinaisia.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat