Seuraa 

Tai ylipäätään kyytiin, niin, ettei äidin kuitenkaan tarvitse matkustaa keskipaikalla lannevyössä. Onko mitenkään mahdollista? Onko kenelläkään kokemusta kolmen pienokaisen roudaamisesta pienehkössä autossa?Lapset olisivat alle 1-, 2- ja 3-vuotiaat. Näin olisi siis suunnitteilla, mutta varaa auton vaihtoon ei ole, joten täytyy ennakkoon kysellä, että pääsisikö sitten enää mitenkään liikkumaan autolla...Saako esim. näitä uusia jalustallisia turvaistuimia/kaukaloita kiinnitettyä keskipaikalle, ja mahtuuko peräti kolme istuinta taakse? Tai onko mahdollista laittaa kaksi istuinta vierekkäin ja kolmas eteen, niin, että kuitenkin yksi sivupaikka jää aikuiselle?

Kommentit (7)

Toivoa siis on, täytyy jossain vaiheessa mennä sovittelemaan liikkeeseen... Meillä on ennestään Maxi cosi Gabrio vauvakaukalo, ja Akta Gracon joku turvavyöistuin. Etupenkillä ei ole turvatyynyä, ooppelimme vuosimalli kun on 93 :)Vastatkaa muutkin jos osaatte tuohon jotain sanoa!-ap

ellieemeli:

Lainaus:


ja meillä mahtuu takapenkille keskelle kolmivuotiaan turvavyöistuin, toiselle puolelle viisivuotiaan korokepenkki ja toiselle reunalle neljäkuisen kiinteä selkä menosuuntaan oleva turvaistuin.
Mikä turvavyöistuin teillä on Astran keskellä?Meillä on Vectra, mutta emme ole löytäneet keskipaikalle sopivaa istuinta tai koroketta. Lapset 6, 3 ja 0 v.t. KolliSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

beatrixx:

Lainaus:
Saako esim. näitä uusia jalustallisia turvaistuimia/kaukaloita kiinnitettyä keskipaikalle, ja mahtuuko peräti kolme istuinta taakse? Tai onko mahdollista laittaa kaksi istuinta vierekkäin ja kolmas eteen, niin, että kuitenkin yksi sivupaikka jää aikuiselle?
Ainakin Graco Autobaby jalustallinen turvakaukalo sopii keskipaikalle useimpiin autoihin, ohjekirjan mukaan myös Opel Vectraan. Tottakai kannattaa vielä ennen ostoa kokeilla käykö tosiaan ja mahtuuko isojen istuimien kanssa.ja meillä mahtuu takapenkille keskelle kolmivuotiaan turvavyöistuin, toiselle puolelle viisivuotiaan korokepenkki ja toiselle reunalle neljäkuisen kiinteä selkä menosuuntaan oleva turvaistuin. Aika ahdasta on mutta vyöt saadaan kullekin kuitenkin kiinni. Luulisin Vectraan mahtuvan paremmin kun on kuitenkin hieman suurempi auto. Tosin kokoeroja on istuimissakin, mekin jouduttiin nuorimmalle ostamaan uusi istuin kaukalon jälkeen koska vanha Hts Be safe kid ei mahtunut tähän autoon takapenkille selkä menosuuntaan, edellisten kanssa oli etupenkillä koska oli vanhempi auto jossa ei ollut turvatyynyä edessä. Ei muuta kuin sovittelemalla löytyy järjestys kuinka penkit parhaiten menee.

Omalla 11kk ikäisellä on aktan duo xtp(se ihan perus)" kiinteänä" keskipaikalla. Ja sit kun lähden hoitomuksujen kanssa autolla liikenteeseen niin istutan 2/04 syntyneen turvavyöistuimeen ja 3/05 syntyneen aktan duo:n istuimeen. Ja hyvin mahtuvat...Heidi

Mutta meillä vm. 96 VW Passat farkku ja takapenkille saa juuri ja juuri kolme istuinta:- reunassa Britaxin Two Way Elite selkä menosuuntaan päin (lapsi 11 kk)

- keskellä myös Britaxin TWE kasvot menosuuntaan, eli sen saa lannevyöllä kiinnitettyä ohjeen mukaan (lapsi 3 v)

- toisessa reunassa joku iso turvavyöistuin, en muista merkkiä (lapsi 4 v)Etupenkille ei voi laittaa missään tapauksessa, kun siinä on airbag. Ja hyvä niin, etupenkkihän on kuitenkin aina takapenkkiä vaarallisempi paikka, turvallisuus ennen kaikkea, vaikka olisikin monta lasta ja pieni auto! :)Kävimme muuten ennen kolmosen syntymää lastentarvikeliikkeessä sovittelemassa kaukaloita ja istuimia, kannattaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat