Vierailija

Poika siis täyttää 8 v ja sanoi, että haluaa "jäätelökakun". Hänen puolestaan se voi olla vain jäätelöä, jossa on jotain "karkkia tai sellaista" päällä.Jos en kuitenkaan vaan länttää litraa jäätelöä pöytään - niin mitä vaihtoehtoja minulla on? Googlaamalla löysin sellaisia, joihin on laitettu kääretorttupohjaa ja kermaa. Onko kellään hyvää reseptiä? Ja mitä niistä on tykätty?

Kommentit (16)

jäätelöä, keksejä, ja karkkiakaatanut massan valmiin kakkupohjan päälle, ja laittanut pakkaseen, pois otettaessa kuorruttanut kermavaahdolla ja karkeillaon kyllä tykätty

Ja kutoselle tiedoksi, että mitä tuohon poika-versioon tulee, niin kouluun mennessä pojasta tuli hyvin tietoinen siitä, mikä on pojalle ja mikä tytölle. Minä en siihen ole kasvattanut, vaan kyllä se on ihan poikalähtöistä. Enkä suinkaan halua nolata poikaani sillä, että laitan vaaleanpunaiseksi värjätyn kermavaahdon päälle punaisia sydämenmuotoisia karkkeja.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä täällä joku taas jaksaa vaahdota...Ap:n poikahan sanoi, että jätskiä ja "karkkia ja sellasta". Mikä siinä muistuttaa naisvihaa?

vaikka se peruskakku jota joku ehdotti. Silläkö poika nolataan?Jos, niin minusta kannattaisi myös haastaa poikaa keskustelemaan siitä, miksi hän pitää naisellisiksi merkittyjä asioita jotenkin häpeällisinä tai vastenmielisinä, että miehisyyden menettämisen vaara uhkaa akikkialla, myös kermavaahdossa ja vaniljajäätelössä?Se alkaa jo lähetä naisvihaa.

Meillä on ollut suosittu jätskijuna. Koska vieraita on ollut n 10 lasta, niin useammasta paketista tulee kätevästi juna, kun ne laittaa peräkkäin. Pyöriksi, valoiksi, lastiksi ja savupiipuksi karkkeja. Veturille ohjaamon katto kartongista hammastikkujen varaan. Ja kynttilät kyytiin!

että tytöillä ja pojilla olisi erilaiset kakut!Entä pikkuleivät? Tai keksit? voiko pojat syödä Carneval-keksejä, niissähän on osassa pinkki kuorutus? Toisaalta, voiko tytötkään syödä niitä, koska niissä on purjelaivoja, hui!

pakettijäätelöstä muurit, tuuteista tornit, vohvelikekseistä laskusillat ja kävelysillat, lakupötköistä savupiiput ja tykit, suklaakastiketta vallihautaan jnePerusversiohan on se, että ostat jonkun sellaisen muovirasiaan pakatun jäätelön, kumoat sen rasiastaan lautaselle tai lautaelle asetetulla sokerikakkupohjalle tai marenkipohjalleja koristelet kastikkeella ja hillolla tai kermavaahdolla ja strösseleillä. Mutta tämä ei ehkä ole erityisen poikamainen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat