Vierailija

Tuossa Alepassa seisoskelin vaippahyllyllä ja ajattelin, et mahtavatkohan olla minkälaisia...

Kommentit (8)

Käyttäjinä pulleva, reitevä tyttövauva ja hoikkuli, rimppakinttu poikavauva, eikä vaippa ole falskannut kummallakaan. Myös esikoisella käytettiin aikanaan ja oltiin ihan tyytyväisiä.Vähän isomman oloinen se vaippa on kuin kalliimmat lajitoverinsa. Siis tavallaan tönkömpi... Mutta ei oo haitannut menoa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Periaatteessa Liddlin vaipat oli ihan ok, mutta Ranbown vaipoista tuli kastuessaan sellaisia kökkäreitä läpi, että ei olle sen jälkeen käytetty. Mekin käytetään nykyään pelkästään Liberoja. Ne on ainoat vaipat, joista meidän megapissaajat eivät saa pissoja läpi kuin kerran viikossa. Muista vaipoista tulee läpi joka yö. Ja kun ostaa Liberot tarjouksesta, eivät ole yhtään kalliimpia kuin muut.

Mutta on niin kovan ja kankean tuntuisia, etten ole enää ostanut. Lidlin vaipat taas on kaikin puolin todella hyviä. Mukavan pehmeän ja joustavan tuntuisia, ja hyvin ovat pitäneet, halpoja myös. Hyvä hinta-laatu suhde!

joista meidän tenava on saanut punoitusta ja näppyjä,eikä sillä muuten ole koskaan ollut iho edes punainen vaippa-alueella...kokeilin kun synnärin huonekaveri suositteli (lapsi oli kyllä tuolloin jo about 5kk).

Liberon voittanutta ei ole vielä vastaan tullut...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat