Vierailija

Yleensä sentään nukahtaa klo 24 aikoihin, mutta nyt on vieläkin poika täynnä energiaa!

Sivut

Kommentit (32)

Unipupu on tiukasti kainalossa, ei siis enää saa selkäänsä.. pupu raukka. Äsken lapsi siis turjuutti pupua pinnoja vasten ja puri pepusta.

Pojalla pää painunut tyynyyn ja silmät lurpsuilee. Kikatuskin vaihtui jo unihyminään.Pari minuuttia niin... hyvällä tuurilla nukkuu =)ap

Nyt oon kuitenkin antanut aina nukkuu sen 2-3 tuntia, koska yöunet jää pienellä vain 8 tuntia pitkiksi.

Mutta josko tosiaan yöunet pitenisi (aikaisemmalla nukkumaan menolla) kun päiväunet lyhenee..

Aamuherätyksiä en voi myöhäisemmäksi antaa mennä kun esikoisen on lähdettävä kouluun ja 3v on tottunut heräämään ja aamupalan jälkeen ulkoilemaan..Siis koitanpa huomisesta alkaen lyhempiä päikkäreitä..Nyt tää väsynyt mamma lähtee höyhensaarille! Öitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on aivan ok!

Ehkä teillä vaan on iltavirkku lapsi:)

tosin jos nukahti niin että teit " muuta" kun nukutit niin kokeile samaa mutta aikaisemmin.

Toiset lapset nukahtaa mielellään siihen että äiti/isi touhuaa jotain hiljaista puuhaa silloin kun on nukkumaanmeno.

Eli huomio kiinnittyy siihen ja uni tulee kuin varkain:)

t neljän hyvin erilaisen nukahtajan äiti

tai liian myöhään? Miten iltarutiinit? Tai hakeeko huomiota, jos jää päivällä liian vähälle huomiolle, kun on isompiakin? Ihan vain ideoita heittelen.Meillä 2v. menee yleensä n. klo 20.30 nukkumaan tosi kiltisti. Alan ajoissa valmistella nukkumaan menoa puhumalla, että vielä leikitään vähän ja sitten nukkumaan. Vielä sitä ja sitä ja sitten iltapuuro ja äiti alkaa kohta tehdä puuroa. Puuron kanssa maitoa ja sitten hammaspesu ja vaatteiden vaihto ja sänkyyn. Lapset on tietenkin erilaisia ja mikä toimii meillä ei välttämättä auta teillä.Musta teillä on parempi päivärytmi kuin meillä :)

jo yliväsynytkin jos on mennyt ohi normaalin nukkuma-ajan. Ehkä kannattaisi lämmittää pullo ja yrittää laittaa nukkumaan. Saattaa simahtaa hyvinkin nopeasti. Jos kovin väsyneeksi pääsee, saattaa mennä huudoksi

Molemmat isoja lautasellisia!

Nytkin jälkimmäisen annoksen söi klo 22 jälkeen. Joi maitoakin päälle ison annoksen, mutta ei tullut tyrmäystä..apVierailija:

Lainaus:


Yks keino mikä meillä on tepsinyt joskus noihin iltakukkuiluun, on uusi iltapala jne ja takaisin nukkumaan... Täystyrmäys, kun saa mahan täyteen ;)
vielä sen myös että päiikäreitä voisi ehkä lyhentää.

Mutta toisaalta,tutkimukset? ovat osoittaneet että jos päiväunet ei mene yli kello kolmen niin ei vaikuta yöuniin?

(kirjoitan nyt jos ketään kiinnostaa..)

Poika nukahti äsken =) Kello taisi olla tasan 22. 30

Tänään siis oli toinen päivä lyhennetyillä päiväunilla.ap

Illalla myöhään valvova lapsi jossain vaiheessa on jo kakara, aamulla kun on yhtään itse unta saanut niin sama lapsi on niin ihana kullanmuru :) Kauniita unia!t.en muista nroa mut meidän kolmas myös valvoo :)

usein vielä sanon, että äiti menee nyt tiskaamaan tms. ja vähän keittiössä kolistelen, avaan telkkarinhiljaiselle tms eli kuuluu " turvallisia" ääniä joihin nukahtaa. Meillä pidetään illalla telkkari kiinni normaalisti ainakin seiskan jälkeen, koska musta tv vaikutti nukkumaan menoon ja yöheräilyyn. Lähinnä lasten piirrettyjä tv:stä lapsemme näkeekin, kun tosiaan joskus tuntui, että vaikutti öihin levottomuutena.

Meillä vaikeina iltoina sängyn vieressä nukkuminen ja esim. hiljainen laulu saattaa auttaa. Joskus yöllä, kun ei jostain syystä millään nukahda uudelleen (normaalisti nukkuu läpiyön, mutta vaikeita öitä joskus) olen laittanut pojan huoneeseen vähän valoa ja jotain lelua/kirjaa hänen sänkyynsä ja yksinkertaisesti antanut leikkiä itsensä uneen.Tilanne taas tältä iltaa (tää alkuperäinen viesti on siis eiliseltä)Ei auttanut ainakaan tänään päiväunien lyhentäminen.. Poika nukkui 1,5 tuntia päiväunia eli klo 13 - 14. 30 välisen ajan.

Nyt vieläkin riekkuu pystyssä.. tosin sängyssään siis unipupun kanssa.ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat