Vierailija

Meillä tuli juuri kotiin se vakiopaketti, jossa yksi A5 kokoinen luokkakuva, 2 isompaa muotokuvaa sekä yksi arkki pienempiä muotokuvia, josta osa tarrakuvia. Mutta hinta: se on 31,85:- !!! Siis melkein 200 mummon markkaa!Eihän näitä ole pakko ostaa, mutta yritä selittää se lapselle, joka on nähnyt jo kuvat...

Kommentit (16)

meillä täällä p-karjalassa eskarilaisen ja ryhmisläisen kuvapaketit olivat 25,90¿/kpl sekä siihen päälle sisaruskuva 9¿.. siinäkin oli minusta jo aivan tarpeeksi! =P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

3 isoa kuvaa (kaikki eri asennoista), ryhmäkuva ja 9 tarrakuvaa. Lisäkuvat (7 kpl), joita tilattiin mummoille ja kummeille maksoi muistaakseni 53 euroa.

kiitos nykyajan, maksamme lisäkuvistakin suunnilleen 20 senttiä/kpl. Eli skannaan kuvat koneelle ja teetän Fastlabissa niistä paperikuvia. Siellä nuo hiukan isommat kuvat muistaakseni 20 senttiä ja risat. A4 kokoisetkin reilu 2 euroa.Vierailija:

Lainaus:


ja kun on kolme lasta päiväkodissa, en kaikkia kuvia tosiaankaan pitänyt.

Sisaruskuva maksoi sitten vielä 7,50 lisää ( lisä kuvat olisivat ollut 10,90 )


Minusta ei kallis, mukana oli kuitenkin pikkukuvien lisäksi neljä isoa kuvaa kehyksineen. Vertailun vuoksi käytiin otattamassa samanlainen setti valokuvaamossa, hintahaitari 55-80¿ ja ihan samantasoisia kuvia.

45e/setti. Sisaruskuva maksoi vielä erikseen, sitä en muista paljon se maksoi.On joo pikkusen kallista huvia nuo kuvaukset. Liikkeessäkin, jos käy kuvauttamassa, niin aina tulee maksamaan reilusti yli 100 euroa kuvauksineen ja teettämisineen.

ja kahdelle lapselle nämä kuvat eli 84,- yhteensä!

aika paljon mun mielestä,

mutta kun oli molemmilla niin hyvin onnistuneet kuvat niin pidettiin kaikki!

tämä siis päiväkodissa...

ja kun on kolme lasta päiväkodissa, en kaikkia kuvia tosiaankaan pitänyt.

Sisaruskuva maksoi sitten vielä 7,50 lisää ( lisä kuvat olisivat ollut 10,90 )kuvauksen tuohon hintaan ja kuvat sitten puolet lisää. Hinnoiteltu sillai, ettei yhtä arkkia esim kannattanut palauttaa,se hiukan ärsytti, eli paketissa oli muutaman euron ale jos otat kokonaan. Silloin yhden arkin palauttamisen hyöty olis ollu noin 2,50 euroo. Koululaisen paketti oli hieman edullisempi 29,50. Kuvia näissä kyllä sitte oli järkevässä koossa, josta saa jaettua:) Mun mielestä sais muuttuu niin, että kuvaus maksais tietyn summan ja kaikki kuvat tilattais erikseen. Tuntuu hassulta, että pistävät sitte silppurii isot kasat palautettuja kuvia! Kai se on niin, että yrittävät saada kaikki ottaa koko paketin juuri tuolla hinnoittelulla..Näin siis täällä " maalla" :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat