Vierailija

Joka aamu samat marinat, samat puuduttavat rutiinit, pimeää, tylsää.... AHDISTAA. On jo pitempään ahdistanut todella paljon. Itkettääkin välillä. Tuntuu kaikki hankalalta ja kurjalta, vaikka tiedostan elämäni ihanat ja hyvät asiat joita on paljon.

Mutta sitten kun ajattelen kuinka esim inhottavia ihmisiä minulla on lähipiirissäni (muutamia) ja tällaisia ihmissuhdeasioita ja mikä elämässäni on mennyt pieleen, niin ahdistus tuntuu jyräävän päälle toden teolla.

Mikä tähän auttaa vai auttaako mikään?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Stressiä kyllä on paljon. Mitenkähän sitä voisi ns vähentää =(

Tuntuu välillä ihan toivottomalta koko elämä tämän ahdistuksen takia.

ap

Teet listan asioista, jotka pakollisia. Näitä on loppujen lopuksi hyvin vähän eli vain laskujen maksut, ruokaostokset ja töissäkäynti esimerkiksi. Jos töissäkäynti tuntuu liian vaikealta, hae saikkua.Kukaan ei muista 50 vuoden päästä kuinka monta kertaa kuussa teillä siivottiin vuonna 2007 tai syötiinkö eineksiä vai perinneruokia.Ota iisisti. Etsi elämässä jokin sinun mielenkiinnon kohteidesi mukainen juttu, joka auttaa jaksamaan arjessa.

Olen kotiäiti. Siksikin huono omatunto kun stressaannun vaikka saan olla lasten kanssa kotona. Mutta meillä on ollut melko rankkaa kuopuksen syntymän jälkeen.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat