Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En tiedä mitä pitäisi tehdä. Seksiä on ollut viimeisen vuoden aikana varmaan 5 kertaa. En vain halua seksiä enää, en vaikka tiedän kuinka sen olevan " velvollisuuskin" avioliitossa. En halua miestä enkä muita. Mies ei herätä mussa mitään seksuaalisia tunteita. Illalla oikein pelkään kun hän tulee makuuhuoneeseen ja teeskentelen nukkuvaa. Aamulla yritän hipsiä äkkiä alakertaan. Miksi ihmeessä koko hommasta on tullut niin vastenmielistä? Meidän suhdekin on mennyt ihan paskaksi ja mietin avioeroa, kun en tunne miestäni kohtaan mitään.Muita samanlaisia?

Kommentit (17)

2, millainen " mies" kykenee seksiin jos vaimo vastahakoinen? olewtko raiskaajan kanssa yksissä?

yhdyntään pakottaminen on btw rikos avioliitossakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En luonnollisestikaan tunne tilannettanne. Mutta meillä auttoi seuraava resepti: yhteistä aikaa vaikka väkisin, huumori takaisin arkielämään ja sitten tietysti lapset silloin tällöin hoitoon. Kyllä se siitä sitten. Sitä kun on positiivisempi väkisellä, niin se alkaa muodostua luonnolliseksi olotilaksi :) Tsemppiä!

myös suuseksiä ja sitä ei tee mieli yhtään antaa kipeellä kurkulla. Tuntuu että kun tietää että mies tahtoisi koko ajan niin omat halut vähenee entisestään. En koe olevani masentunut tms. mutta väsynyt kylläkin.

Vierailija:

Lainaus:

Tuntuu että kun tietää että mies tahtoisi koko ajan niin omat halut vähenee entisestään. En koe olevani masentunut tms. mutta väsynyt kylläkin.
Minullakin miehen innokkuus vaikuttaa juuri noin. Ja olen tosi väsynyt, koska vauvamme valvottaa. Masentunut en ole, mutta tilanne rassaa.t:2

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat