Seuraa 

Minkä väriset seinät sopisi yhteen pähkinäparketin ja valkokuultolakatun katon kanssa? Kiintokalusteet ovat valkoisia, takasta tulee valkoinen antiikkilaastinen. En ehkä ihan valkoista haluaisi vaan jotain pehmeätä vaaleata väriä. Mitä olette laittaneet? Ajattelin että kun keittiössäkin valkeat kaapit niin se vähä seinä mitä näkyy kaapiston yläpuolella voisi olla eri väriä vai mitä olette mieltä?

Kommentit (3)

jousimies-75:

Lainaus:


Ajattelin että kun keittiössäkin valkeat kaapit niin se vähä seinä mitä näkyy kaapiston yläpuolella voisi olla eri väriä vai mitä olette mieltä?


tämä jäi ensilukemalta huomiotta - ja uskomatonta! Onko meillä aivan samanlainen maku?? :-D Meillä keittiö on L-muotoinen, kaapistoja kahdella seinällä. Ne seinät räväytin tummanpunaiseksi, ja välitilan laatat sellaiseksi keskiharmaaksi. Harmaa käy tuon punaisen kanssa yhteen aivan mielettömän hyvin! Ja se tupakeittiön pitkä seinä tuli sillä vaalealla värillä minkä mainitsin tuossa aiemmassa viestissä.Punainen väri on Tikkurila Kaunis Koti 4612. Sitäkin jännitin kovasti, ostin paria eri punaista testipurkin verran, ja toinen kokeilemani (Tikkurila Kaunis Koti 4586) oli aivan liian luumu, vaikka rautakaupan valossa näytti tummanpunaiselta väriliuskassa. Mutta kokeilemalla viisastuu ;-)

meilläkin on pähkinälattiat ja valkokuultokatot! :-) Ja valkoinen keittiö. Meillä maalattiin keittiö ja ruokailuerkkeri vaalealla maitokahvin sävyllä (Tikkurilan H484) ja olohuone sitten aika reippaan ruskealla maitokahvin sävyllä (Tikkurilan K484) ja ovat upeat! Sopivat loistavasti valkoisen seinän kanssa, samoin meillä on valkorapattu/harmaakaakeli takka joiden kanssa sävyt sopivat loistavasti. Kalusteet ovat sitten valkoisia, tummaa pähkinää ja tekstiilit limenvihreitä ja tummanpunaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kas vain, meillä myös valkoinen kuultolakattu katto, ja pähkinälattia, tosin laminaatti eikä parketti.Meillä laitettiin seinään Tikkurilan Kaunis Koti 4621. Jännitin kovasti miltä väri näyttää, mutta lopputulos on todella kaunis - erittäin pehmeä ja sellainen " toffeemainen" muttei ollenkaan liian tumma tai kellertävä. Kerrassaan ihana lopputulos, ja käy pähkinään kuin valettu :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat