Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Missä te tamperelaiset olette käyneet 1-vuotis kuvassa? Meillä se olisi kohta ajankohtainen mutta en oikeen tiiä että mihin sitä menis, kertokaa hyviä ja huonoja kokemuksia.

Kommentit (3)

puolivuotiskuvassa just hiljattain Studio Liisa Karlingilla. Vaihtoehtona mulla oli tuo jo mainittu Raimo. J.Niemi. Ja täytyy sanoa, että kunpa olisinkin vienyt sinne. En tiedä sitten oliko Liisalla huono päivä, mutta hän oli vähän tyly. Tai sitten en osannut ottaa neuvoja vastaan hänen toivomalla tavalla. Tuli vaan tunne, että hermostui kovin helposti, kun meidän juuri liikkumaan oppinut poitsumme ei malttanut kauheesti pysyä aloillaan. Nyt harmittaa, kun tuo ei ole mikään halpa paikka ja kuvista ei löytynyt sellaista todella loistavaa kuvaa. Tämä oma kokemukseni, mutta olen toki nähnyt Liisan ottamia upeita kuvia. Hänhän tekee myös fantasiakuvia. Kannattaa katsoa eri kuvaamojen nettisivuilta millasia kuvia on otettu, niin saa vähän käsitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raimo J Niemellä käytiin 1 v kuvassa ja oli kyllä tosi hyvät.KuvaKati Ylöjärvellä on ottanut poitsun päivähoitokuvat ja niiden perusteella en kyllä veisi lasta sinne kuvattavaksi. Tietysti on eri asia käyttää 5 min lapsen kuvaan kun tunti - joten voihan olla että tuoltakin ihan hyviä kuvia saa.T:Hyrre

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat