Seuraa 

Teelusikalla ei onnistu ja vaikka ottaisi niin sylkäiseen pois. Yskänlääkkeenä reseptivapaa resilar. Onkohan mitään esim. mansikan makuisia rohtoja vai täytyykö mennä lääkärille ruinailee reseptilääkettä jossa oli makean makuista lääkettä?

Kommentit (4)

Kiitti vinkkistä tuosta mittaruiskusta.

En tiedä onko resilar tarkoitettu aikuisille vai lapsille mutta meidän 6vuotias esikoiseen se tehoaa mutta meidän 3v keskimäinen aina tahtoo sylkäistä litkut pois.

Isompi 3v ottaa jo kiltisti lahjonnalla eli saa piparin, kun lääke otettu. Yskänlääkkeissä ei valitettavasti ole mitään tosi hyvää makua saatavilla lapsille. (tai aikuisillekaan) Meilläkin oli ensin resilaria, mutta lapset eivät siitä tykkää, koska maistuu jollekin salmiakille/lakritsille; eivät muutenkaan ole sellaiseen tottuneet. Ostin sitten Silomatia, joka maistuu vähän vaniljalle, joten se menee paremmin alas. Kyllä meillä ainakin nuo yskänlääkkeet auttavat. Tosin molemmilla yskä pitkittyi(esikoisella kolmatta kuukautta) ja mentiin lääkäriin ja saatiin tosi tehokasta (pahanmakuista salmiakikkia) yskänlääkettä reseptillä. Sitten esikoisella yskä muuttui astmaattiseksi ja saatiin Ventolineä nestemäisenä reseptillä. (Salbuvent vaikuttavavna aineena; tota Salbuventiähän määrätään alle 1v lapsille yskänlääkkeeksi, kun eivät saa norm.yskänlääkkeitä ottaa) ja sehän maistuu ihan limpparille (eli yököttävän makealle) ja sitä esikoinenkin ottaa oikein mielellään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saat annostelut tarkkoina ja sitten ruisku suuhun ja lasti syvälle suuhun, ei siis huulten väliin syljettäväksi. Opin tekniikan antaessani antibiootteja koiralle ja toimii hyvin myls lapsilla vauvasta alkaen.Lapsi huomaa pian että lääke on helpompi niellä kuin yrittää sylkeä. Varo ettet työnnä ruiskua liian syvälle kurkkuun ja aiheuta oksennusrefleksiä.Lisäniksi: lapsi istuu kasvot viistosti ylöspäin, jolloin painovoima auttaa... varo taas makuuttamasta selällään, jolloin neste saattaa vahingossa joutua taistelun tuoksinassa henkitorveen. Onnea lääkitysongelmien ratkaisuun!

Kävin juuri viikolla kysymässä apteekista 2.5v pojalleni sopivaa yskänlääkettä.

Olivat sitä mieltä, että lasten yskänlääkkeet ovat niin mietoja (ja tehottomia), että niistä ei juuri ole hyötyä.

Aikuisille kuulemma löytyy sitten oikeasti tekokasta reseptivapaata yskänlääkettä.Jätin siis ostamatta, " turhaan" en viitsi moisia syöttää.Ja sori, tämä meni siis hiukan ohi ;-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat